Slavni igralec pri 69 letih drugič postal oče

Ameriški zvezdnik in njegova žena, Španka Alejandra Silva, sta se pred dnevi razveselila rojstva sina.
Fotografija: Richard Gere, ki bo avgusta praznoval 70. rojstni dan, in Alejandra Silva sta dobila sina. FOTO: Fabrizio Bensch/Reuters
Odpri galerijo
Richard Gere, ki bo avgusta praznoval 70. rojstni dan, in Alejandra Silva sta dobila sina. FOTO: Fabrizio Bensch/Reuters

Devetinšestdesetletni ameriški igralec Richard Gere in njegova žena, 35-letna Španka Alejandra Silva, sta se pred dnevi razveselila rojstva sina, je objavila španska revija Hola!. Deček, čigar imena nista objavila, je njun prvi skupni otrok.

​Gere ima sina iz prvega zakona, Homer James Jigme je star 18 let. 

Novico o nosečnosti je par septembra lani razkril na družabnih omrežjih, in sicer z objavo fotografije dalajlame, ki se dotika nosečniškega trebuha Alejandre Silva. »Tako sem vesela, da sem prejela blagoslov za najin dragoceni zaklad,« je ob tem zapisala. 

Igralec, ki se je proslavil v uspešnicah Častnik in gentelman ter Čedno dekle, bo čez nekaj mesecev praznoval 70. rojstni dan, pred dnevi pa je za enega od britanskih časopisov izjavil, da ga prav nič ne skrbi, da bo v zrelih letih ponovno postal oče.

Par se je poročil lani spomladi na razkošni slovesnosti, spoznala pa sta se leta 2014 v italijanskem Positanu, kjer se je ameriški igralec nastanil v luksuznem hotelu, ki sta ga imela v lasti in vodila Alejandra in njen tedanji soprog.

Gere še zdaleč ni najstarejši slavni, ki se bo sivolas sprehajal z vozičkom. Pevec Rolling Stonesov Mick Jagger je osmega otroka dobil pri 73 letih. 

Komentarji: