Tri generacije na naslovnici

Posebno, dvojno številko revije People, posvečeno najlepšim ljudem v svetu šovbiznisa, krasijo tri dame iz igralske dinastije, 74-letna Goldie Hawn, njena 41-letna hčerka Kate Hudson in Katejina dojenčica Rani.
Fotografija: Goldie Hawn in Kate Hudson sta si izjemno blizu. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Goldie Hawn in Kate Hudson sta si izjemno blizu. FOTO: Reuters

Oskarjevska nominiranka Kate Hudson je o zgodovinskem dogodku – prvič v tridesetih letih, odkar revija People pripravlja »Most beautiful«, torej »najlepšo« izdajo, naslovnico krasijo tri generacije iste družine – spregovorila za The Elen Show.

»Zelo srečna sem bila, ko so me vprašali, ali bi lahko posneli družinsko fotografijo, saj je zdaj, bolj kot kdaj prej, družina vse, kajne? Trenutno vsi počnemo, kar lahko, in ostajamo doma, ne le zavoljo zdravja vseh nas, ampak zaradi zdravja naših družin, da zaščitimo te naše enote. Mislim, da je sporočilo o moči teh naših majhnih družinskih celic resnično pomembno in lepo,« je dejala svetlolaska.

Kate, njeno mamo, dobitnico oskarja Goldie Hawn, in 18-mesečno malčico Rani je v začetku februarja, pred pandemijo koronavirusa, ovekovečila fotografinja Coliena Rentmeester.

Hudsonova je bila na naslovnici izdaje revije​ »Most Beautiful« ​že leta 2008, od zadnje skupne naslovnice v mamini družbi pa je preteklo že veliko vode. Bila je stara komaj 17 let, ko sta z Goldie leta 1996 pozirali za avgustovsko naslovnico revije InStyle.

Po dveh fantih je Katejin tretji otrok deklica, 18-mesečna Rani Rose. FOTO: dokumentacija Dela
Po dveh fantih je Katejin tretji otrok deklica, 18-mesečna Rani Rose. FOTO: dokumentacija Dela


V pogovoru s televizijsko voditeljico Ellen DeGeneres je Kate razkrila, da so jo ob fotografiranju preplavili spomini: »Stvari, ki sem jih dosegla, sem dosegla zato, ker mi je mama dala prostor in dovolj samozavesti, da sem šla v svet in čutila, da lahko živim svoje življenje. In nenadoma sem tu z malo Rani in razmišljam: upam, da ji bom lahko dala takšno samozavest.«

Rani je Katejin tretji otrok. Iz zakona s frontmanom skupine Black Crows Chrisom Robinsonom ima 16-letnega sina Ryderja, osemletnega Binghama pa je povila pevcu skupine Muse Mattu Bellamyju.

Preberite še:

Komentarji: