Kitajka, ki se je zaljubila v Slovenijo in naše vino

Že med študijem vinarstva in vinogradništva v Vipavi je Yue Ma dobila poslovno idejo, da bi slovenskim vinarjem pomagala vstopiti na kitajski trg.
Fotografija: »Če vino poznam, se lahko igram s kombiniranjem hrane, če ga ne poznam dobro, pa upoštevam znano pravilo, da rdeče vino kombiniram z rdečim, belo pa z belim mesom oziroma ribami.« FOTO: osebni arhiv
Odpri galerijo
»Če vino poznam, se lahko igram s kombiniranjem hrane, če ga ne poznam dobro, pa upoštevam znano pravilo, da rdeče vino kombiniram z rdečim, belo pa z belim mesom oziroma ribami.« FOTO: osebni arhiv

Celoten članek lahko preberete po ogledu videa.

Predvajajte video in nadaljujte z branjem članka.

 
Lahko pa postanete naš naročnik in takoj dostopate do vseh vsebin. Naročite se lahko tukaj.

Preberite še: