Predstavitvena informacija

Odpravite dioptrijo ZA vedno in prihranite 1000 evrov

Operacija oči vas lahko stane 440 ali 2100 evrov na oko, rezultat pa je enak: brez dioptrije in brez očal.
Fotografija: Operacije oči si lahko privošči čedalje več ljudi, saj niso več tako drage kot nekoč.  FOTO: Doktor 1A
Odpri galerijo
Operacije oči si lahko privošči čedalje več ljudi, saj niso več tako drage kot nekoč.  FOTO: Doktor 1A

Preverite, kako lahko dobite brezplačen pregled, prihranite do 1000 evrov in vam povrhu vrnejo še bon za 100 evrov!Operacije oči si lahko privošči čedalje več ljudi, saj niso več tako drage kot nekoč. Številni očesni centri ponujajo različne ugodnosti, od obročnega odplačevanja pa vse do popustov, zato je pred končno odločitvijo nujno dobiti primerjavo med njimi. Ker je vid samo en in zelo dragocen, pa je poleg cene pomembno tudi, kako so bile stranke zadovoljne pri posameznem očesnem centru.

Cene operacij se močno razlikujejo od enega do drugega očesnega centra. Med drugim so odvisne od izkušenosti kirurga, tehnologije, plačljivosti pregleda, lokacije očesnega centra, vaše dioptrije, višine marž in ne nazadnje stroška za oglaševanje. Ključna vprašanja so tudi, ali je prvi pregled brezplačen, ali je cena za oko ali obe očesi, kako stare so naprave, kakšno tehnologijo uporabljajo ...

FOTO: Doktor 1A
FOTO: Doktor 1A


Ste se prijeli za glavo, češ, kako naj vse sam preverim? Ne skrbite, ni vam treba, saj vse primerjajo pri Doktor 1A, kjer ponujajo celovito primerjavo med različnimi očesnimi centri. Posredujejo cenik 14 očesnih centrov, pri čemer posredujejo končno ceno operacije z vsemi stroški in priložijo seznam očesnih centrov, kjer so izmerili zadovoljstvo pacientov. 
 
»Danes smo v obdobju marketinga, zato je treba biti pazljiv. Vsem strankam priporočamo, da se dobro pozanimajo, kaj dejansko potrebujejo in kakšne želje imajo,« je poudaril direktor posredništva Doktor 1A Aleš Povše.
 


In kako sploh lahko merijo zadovoljstvo pacientov? Po besedah direktorja posredništva Doktor 1A Aleša Povšeta pomagajo pri pridobivanju iskrenejšega odgovora očesnega centra. »Ocenjujemo zadovoljstvo pacientov pri očesnih centrih, s katerimi sodelujemo. Z vsakim očesnim centrom je dogovorjeno, da je zdravnik dolžan obvestiti Doktor 1A, če na pregledu ugotovi, da se zaradi lastnosti očesa zniža verjetnost uspešnosti operacije. Takrat obvestimo pacienta, da je v primeru odločitve za operacijo pri njem nižja verjetnost uspešnosti operacije, in mu predlagamo preveritev alternativnih metod. Tako zdravnike oziroma ponudnike motiviramo, da so bolj iskreni do naših strank, če sumijo, da je manj možnosti za uspešen poseg. Namreč, če nam ne sporočijo, bo stranka posledično nezadovoljna in bo ponudnik dobil slabšo oceno, kar mu ni v interesu.«

Povše vsekakor svetuje, da se zainteresirani za zdravstvene samoplačniške posege pozanimajo pri več ponudnikih. »Mi pomagamo s tem, da smo pot preverjanja namesto stranke naredili mi. Trg zdravstvenih posegov posledično kar dobro poznamo, saj je naša naloga, da redno preverjamo cene in sprašujemo stranke, ki so že opravile poseg pri različnih ponudnikih, kako so bile zadovoljne s storitvijo. Zato lahko podamo nepristranske podatke, kako so bile na primer stranke zadovoljne pri posameznih ponudnikih. Ker gre za zdravje, verjamemo, da smo vsem našim strankam v pomoč pri pridobivanju podatkov, tako da se na koncu lahko odločijo za najbolj pravi očesni center,« je razložil.

FOTO: Doktor 1A
FOTO: Doktor 1A


Po operaciji se za vedno poslovite od očal in leč, ki seveda stanejo. Leče z dodatki znesejo okoli 20 evrov mesečno, kar je 240 evrov letno. Precej nanesejo redni pregledi, dodaten strošek je morebitna sprememba dioptrije. Po nekaterih izračunih v 40 letih za očala povprečno porabite 8000, za leče 9600 evrov. In dejstvo je, da imajo uporabniki leč praviloma tudi očala, tako da lahko zneska kar seštejete.Strošek operacije se vam hitro povrne, saj vam ni treba več kupovati leč in očal. Obenem prihranite čas za preglede in nadležno vstavljanje leč v oči. Po operaciji boste zjutraj vse videli jasno, takoj ko boste odprli oči. Športniki boste bolj sproščeno odšli na trening – dobro namreč veste, kako hitro se razbijejo očala ali se izgubi leča med plavanjem. Občutili boste svobodo med potovanjem, prihranjeno vam bo pakiranje očal, leč, tekočin ...

Konec bo rdečih oči, vnetij, alergij, ki jih včasih spremlja nošenje leč. Očala lahko povzročajo glavobole zaradi pritiska ali nepravilno izmerjene dioptrije, po operaciji bodo te težave izginile. Izboljšala se bo vaša samozavest, kar se bo pozitivno odrazilo v vašem zasebnem in poklicnem življenju. Imate po naštetem sploh še pomisleke?

FOTO: Doktor 1A
FOTO: Doktor 1A 

Naročnik oglasne vsebine je Doktor 1A