TV namigi: Balthazar, Preverjeno in nogomet

Na Fox Crime bo nocoj premiera nadaljevanke o zbadljivem patologu, v oddaji Preverjeno tokrat med drugim o veganih in najbogatejših Slovencih, slovenska nogometna reprezentanca pa bo zaključila kvalifikacije za EP.
Fotografija: Balthazar foto Fox
Odpri galerijo
Balthazar foto Fox

Torek, 19. novembra

 

Balthazar: Fox Crime ob 22.00


Fr., 2018. Režija: Vincent Jamain. Igrajo: Tomer Sisley, Hélène de Fougerolles, Yanig Samot, Philypa Phoenix, Côme Levin. Nad. 70 min.

Nova policijska načelnica Hélène Bach raziskuje niz zapletenih primerov umorov, pri čemer mora sodelovati z izjemno pametnim a sitnim Raphaelom Balthazarjem, ki od mrtvih izve več kot kdor koli drugi.

Raphael je najbolj talentiran patolog svoje generacije in ima vse – je šarmanten, privlačen in pameten. Je pa tudi zbadljiv in nagajiv ter velikokrat ne upošteva splošno sprejetih pravil in norm. To je za Hélène velik izziv, saj je zaposlena mama in najnovejša članica oddelka, ki mora sodelovati s to nenavadno osebnostjo, če hoče rešiti zapletene umore.

 

Preverjeno: POP TV ob 22.05


Slo., 2019. Magazin. 60 min.

Challe Salle Foto Domen Jančič
Challe Salle Foto Domen Jančič


Tudi v Sloveniji je vedno več ljudi, ki ne jedo mesa, jajc, mleka, sira. Večina veganov so mlade izobražene ženske. Zakaj pogosto zbujajo tako hudo jezo in sovraštvo, celo grožnje s smrtjo? Po drugi strani je v svetu vedno več ljudi, ki so prepričani, da bo obdobje, ki ga živimo, šlo v zgodovino kot obdobje grozljive morije živali.

V čem je skrivnost velikega uspeha, posebej med mladimi, raperja Saše Petrovića, znanega pod umetniškim imenom Challe Salle in kakšna je njegova osebna zgodba?

Kdo so najbogatejši Slovenci in kakšni so njihovi hobiji.
 

Nogomet (M) Poljska – Slovenija. TVS 2 ob 20.00


Kvalifikacije za EP 2020. Prenos iz Varšave.

Trening nogometne reprezentance 12.11.2019 Koper Slovenija Foto Joze Suhadolnik
Trening nogometne reprezentance 12.11.2019 Koper Slovenija Foto Joze Suhadolnik


Slovenski nogometaši se bodo še drugič v dobrih dveh mesecih pomeril s Poljaki, v tekmi, ki za Slovenijo ne odloča nič, saj je že jasno, da se reprezentanca ne bo udeležila evropskega prvenstva.

Septembra v Stožicah so bili z 2 : 0 boljši gostitelji. Kakšen vtis bodo Slovenci pustili na zadnji kvalifikacijski tekmi?

Komentarji: