TV namigi: Jaz, baraba 2, Moj božični princ in Odrske luči

Superzlobec Gru tokrat dobi še bolj zlobno konkurenco, Samantha se zaljubi v diplomata, ki je tudi princ in ena izmed mnogih Chaplinovih klasik.
Fotografija: Jaz, baraba 2 Foto Planet Tv
Odpri galerijo
Jaz, baraba 2 Foto Planet Tv

Petek, 11. decembra

 

Jaz, baraba 2: Planet TV ob 20.00


Vikendova ocena: 4 (od 5)

Despicable Me 2. ZDA, 2013. Režija: Pierre Coffin. Glasovi: Aljoša Koltak, Jana Zupančič, Lena Hribar, Boris Cavazza. Anim. film. 115 min.
Nadaljevanje uspešnega animiranega filma o ne tako zlobnem zlobcu, ki se s svojimi posvojenkami in prismojenimi pomočniki Minioni podaja novim dogodivščinam naproti.

Genialni superzlobec Gru se je stalil v mirnem predmestju in čeprav ga dolgi prsti in kriminalni um še vedno zaposlujejo, je povsem zadovoljen z družinskim življenjem. Toda nekega dne ga obišče agentka tajne protikriminalne agencije, ki ga želi rekrutirati v boju proti novemu superzločincu. Gruja bolj kot pomoč dobri strani prepriča dejstvo, da nekdo skuša prevzeti njegovo mesto največjega zlobca ...

 


Moj božični princ: POP TV ob 20.00


Vikendova ocena: (3 od 5)

My Christmas Prince. ZDA, 2017. Režija: Sam Irvin. Igrajo: Alexis Knapp, Callum Alexander, Pamela Sue Martin, Parker Stevenson, Marina Sirtis. Druž. film. 100 min.


Moj božični princ Foto Pro Plus
Moj božični princ Foto Pro Plus


Samantha Logan ima lepo življenje v New Yorku: ima dobro služno, deli si stanovanje z najboljšo prijateljico Leanne in je že nekaj mesecev zaljubljena v Alexa, evropskega diplomata. Med božičnimi prazniki obišče svoje domače mesto Maple Falls in ko jo Alex tam preseneti z obiskom, izve tudi, da je njen fant princ Madelvije. Alex je odpotoval v New York, da bi za nekaj časa ubežal svojim obveznostim, a zdaj so mediji izvedeli za njegovo zvezo s Samantho. Tudi njegova mati ga opominja na njegove dolžnosti ...

Ena klišejskih romanc, ki bo všeč le ljubiteljem žanra.

 


Odrske luči: TV SLO 1 ob 23.10


Vikendova ocena: 5 (od 5)

Limelight. ZDA, 1952. Režija: Charles Chaplin. Igrajo: Charles Chaplin, Claire Bloom, Nigel Bruce, Buster Keaton, Sydney Chaplin. Kom. 140 min.


Odrske luči Foto Tv Slo
Odrske luči Foto Tv Slo


Calvero je ostareli komedijant, ki svojo depresijo utaplja v alkoholu. Nekega dne pred samomorom reši mlado plesalko Terry. Calvero nežno neguje mlado žensko in plesalki pomaga povrniti samozavest, ki jo potrebuje za nadaljevanje kariere. Terry se želi poročiti s Calverom, ta pa meni, da bi bil mladi skladatelj Neville ustreznejši partner zanjo. Terry z mladostno energijo spodbudi Calvera, da se vrne k svoji umetnosti. Calvero tako pripravi svojo poslednjo odrsko uprizoritev ...

Komentarji: