Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Zanimivosti

TV namigi: Trishna, Prava nota 2 in Middleton

V sobotni premieri o ljubezni med indijskim dekletom in britanskim poslovnežem, dekliška pevska skupina bo skušala prepevati kar se da ubrano, Vera Farmiga in Andy Garcia pa bosta v filmu delila spomine na študijske čase.
Trishna Foto Pro Plus
Trishna Foto Pro Plus
14. 9. 2019 | 00:00
3:18

Sobota, 14. septembra

 

Trishna: Kino ob 20.00

Vikendova ocena: 4 (od 5)

VB., 2011. Režija: Michael Winterbottom. Igrajo: Freida Pinto, Riz Ahmed, Mita Vasisht, Harish Khanna, Roshan Seth. Drama. 125 min.

V sodobnem Radžastanu indijsko dekle Trishna spozna premožnega britanskega poslovneža Jaya Singha, ki je prišel v Indijo delat v nepremičninsko podjetje svojega očeta. Pregovori jo, naj se zaposli v hotelu, ki je last njegovega očeta, saj njena družina obupno potrebuje denar.

Trishna in Jay se kmalu zaljubita, a ne moreta ubežati pritiskom podeželske družbe, ki jo hitro načenjajo industrializacija, mestni način življenja in predvsem možnosti izobraževanja. Trishna je tragično razpeta med tradicionalizmom svoje družine ter lastnimi sanjami, ki ji jih je omogočila izobrazba.

 

Prava nota 2: POP TV ob 20.00

Vikendova ocena: 4 (od 5)

Pitch Perfect 2. ZDA, 2015. Režija: Elizabeth Banks. Igrajo: Anna Kendrick, Rebel Wilson, Hailee Steinfeld, Brittany Snow, Skylar Astin. Kom. 130 min.


Po sramoti na pevskem nastopu za predsednika ZDA se dekliška pevska skupina Barden Bellas znajde pred izključitvijo. Edini način, da si povrnejo ugled, je nastop in zmaga na svetovnem pevskem prvenstvu, ki ga ni osvojila še nobena ameriška ekipa. Ker se morajo pomeriti s priljubljeno nemško skupino, ki je nesporni favorit in evropski prvak, morajo premetena Beca, odločna Chloe, samozavestna Amy in preostale prijateljice znova pokazati, kako se poje s srcem in dušo.

Prvi del je pokazal, da je lahko tudi najstniška komedija polna izvirnega humorja, zato so se pred nadaljevanjem porajali dvomi, ali bo recept uspeha mogoče ponoviti. A igralka Elizabeth Banks s svojim režijskim prvencem prav tako pozitivno preseneti.
 

Middleton: TVS 1 ob 20.05

Vikendova ocena: 3 (od 5)

At Middleton. ZDA, 2013. Režija: Adam Rodgers. Igrajo: Andy Garcia, Vera Farmiga, Taissa Farmiga, Spencer Lofranco, Nicholas Braun. Drama. 100 min.

At Middleton - Middleton Foto TVS
At Middleton - Middleton Foto TVS


Vera Farmiga in Andy Garcia upodabljata zgodbo o dveh ljudeh, ki nimata nič skupnega, razen tega, da imata oba otroka, ki se odpravljata na univerzo. In prav tam, na informativnem dnevu na univerzitetnem kampusu, kamor sta pripeljala ona hčerko in on sina, se spoznata. Ko se po spletu okoliščin znajdeta ločena od skupine, si začneta deliti spomine na svoje študijske čase, nato pa si zaupata tudi dejstva iz svojega sedanjega življenja ...

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine