Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
PREMIUM   D+   |   Nedelo

Kako ottolenghizirati svoje kuhanje

Yotam Ottolenghi se je pridružil slavnim chefom, ki domačim kuharjem obljubljajo nezahtevne, preproste recepte.
Papardele z rožno hariso, črnimi oljkami in kaprami Ottolenghi svetuje postreči brez parmezana, ampak z žlico jogurta. FOTO:  Jonathan Lovekin
Papardele z rožno hariso, črnimi oljkami in kaprami Ottolenghi svetuje postreči brez parmezana, ampak z žlico jogurta. FOTO:  Jonathan Lovekin
26. 12. 2022 | 11:01
26. 12. 2022 | 16:08
5:43

V nadaljevanju preberite:

Kuharica Simple že iz naslova kriči o preprostosti priprave in preizkus potrdi, da se da s sestavinami, ki jih chef priporoča in jih je praviloma manj kot deset, kuhati presenetljivo okusne jedi. Ottolenghi pač, bodo pripomnili tisti, ki njegovo delo poznajo od prej.

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine