Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Črna kronika

Alkoholizirani voznik trčil v peško, nesreča je bila zanjo usodna

Kot so sporočili iz Policijske uprave Murska Sobota, je voznik osebnega avtomobila v naselju Čentiba trčil v 59-letno peško.
FOTO: Oste Bakal/Slovenske novice
FOTO: Oste Bakal/Slovenske novice
V. U.
2. 3. 2021 | 18:14
2. 3. 2021 | 22:50
1:23
V naselju Čentiba na območju občine Lendava je danes ob 17. uri prišlo do hude prometne nesreče, je sporočila Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje. Nesreča je zahtevala prvo letošnjo smrtno žrtev prometnih nesreč na pomurskih cestah.

Kot so sporočili iz Policijske uprave Murska Sobota, je voznik osebnega avtomobila trčil v 59-letno peško, ki je hodila po desnem robu vozišča.

Policisti so ugotovili, da je voznik vozil preblizu desnemu robu vozišča in trčil v peško, ki je hodila v smeri njegove vožnje. Poleg peške je po vozišču hodil še njen partner, a v nesreči ni bil poškodovan. Poškodovano peško je na kraju nesreče oživljalo zdravstveno osebje. Odpeljali so jo v bolnišnico, kjer je umrla.

Policisti so ugotovili, da je povzročitelj nesreče vozil pod vplivom alkohola. Zoper njega bo podana kazenska ovadba. Kraj nesreče sta si ogledali preiskovalna sodnica in okrožna državna tožilka.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine