Pogrešanega hrvaškega državljana našli utopljenega

Našli so ga po tem, ko je občanka policijo obvestila o plavajočem truplu na jezeru.
Fotografija: V iskalni akciji je od torka do danes sodelovalo večje število ljudi, tako iz poklicnih kot prostovoljnih služb. FOTO: Ljubo Vukelič
Odpri galerijo
V iskalni akciji je od torka do danes sodelovalo večje število ljudi, tako iz poklicnih kot prostovoljnih služb. FOTO: Ljubo Vukelič

Bled - Policisti so preklicali iskanje 31-letnega hrvaškega državljana iz Dubrovnika. Kot so sporočili s policijske uprave Kranj, so pogrešanega našli utopljenega v Blejskem jezeru.

Pogrešanega so našli po tem, ko je občanka policijo obvestila o plavajočem truplu na jezeru, so za STA pojasnili na PU Kranj.

V iskalni akciji je od torka do danes sodelovalo večje število ljudi, tako iz poklicnih kot prostovoljnih služb. Potapljačem, policiji, gasilcem in reševalnim službam sta na pomoč priskočila tudi vojska s sonarjem in reševalec s psom, ki je zmožen preko vonja iskati po vodi.

Hrvaški državljan je bil pogrešan od torka, ko so ga nazadnje videli, ko je kot potnik v avtobusu okoli 13. ure izstopil na Bledu, od takrat pa se ni več oglasil, so sporočili s Policijske uprave Kranj.