Še vedno pogrešajo desetletno Julijo Pogačar in 52-letno Meliko Smrekar

Mama in hči sta pogrešani od sredine novembra 2021 in sta bili nazadnje opaženi na območju Kamnika, od koder naj bi odšli na krajši dopust.
Fotografija: Fotografija je simbolična. FOTO:  Arhiv Dela
Odpri galerijo
Fotografija je simbolična. FOTO:  Arhiv Dela

Z ljubljanske policijske postaje so sporočili, da sta še vedno pogrešani desetletna Julija Pogačar iz Radomelj in Melisa Smrekar (prej Nataša Brumen) iz Radomelj. Julija je visoka okrog 150 centimetrov in ima srednje dolge, temno rjave lase. Melisa pa je visoka 170 centimetrov, je suhe postave in ima črne, do ramen dolge lase.

Pogrešana oseba Julija Pogačar. FOTO: PU Ljubljana
Pogrešana oseba Julija Pogačar. FOTO: PU Ljubljana
Mama in hči sta pogrešani od sredine novembra 2021 in sta bili nazadnje opaženi na območju Kamnika, od koder naj bi odšli na krajši dopust. Lokacija dopustovanja ni znana, prav tako nista potovali z lastnim vozilom. Obstaja možnost, da se nahajata v tujini ali zunaj urbanih območij, so sporočili s policije. Ker z doslej izvedenimi ukrepi še vedno nista bili najdeni, ponovno naprošamo javnost za informacije.

Pogrešana oseba Melisa Smrekar. FOTO: PU Ljubljana
Pogrešana oseba Melisa Smrekar. FOTO: PU Ljubljana
Policija prosi vse, ki bi karkoli vedeli o pogrešanih osebah, da podatke sporočijo na najbližjo policijsko postajo ali pokličejo na interventno številko 113 ali anonimni telefon 080 1200.