Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Črna kronika

Slovenec po hudi nesreči na Pagu umrl v zadarski bolnišnici

V splošni bolnišnici v Zadru se še vedno zdravi tudi 36-letni Slovenec, ki je prav tako utrpel hujše poškodbe v nesreči.
Jadransko morje. Fotografija je simbolična. FOTO: Srečko Niketić/Cropix 
Jadransko morje. Fotografija je simbolična. FOTO: Srečko Niketić/Cropix 
STA
29. 6. 2024 | 11:46
29. 6. 2024 | 13:21
1:33

V bolnišnici v Zadru je ponoči umrl 45-letni slovenski državljan, ki se je hudo poškodoval minulo soboto v nesreči na otoku Pag, v kateri je prišlo do trka med gliserjem in vodnim skuterjem, poročajo hrvaški mediji.

45-letni Slovenec se je minulo soboto hudo poškodoval v nesreči blizu plaže Sv. Duh na Pagu, kjer je prišlo do trka med gliserjem in vodnim skuterjem, je sporočila zadarska policijska uprava. Ponoči je podlegel posledicam poškodb.

V splošni bolnišnici v Zadru se še vedno zdravi tudi 36-letni Slovenec, ki je prav tako utrpel hujše poškodbe v nesreči. Po navedbah policije naj bi čoln trčil v vodni skuter, na katerem sta bila omenjena slovenska državljana.

Policisti so v okviru preiskave pregledali obe plovili, udeleženi v nesreči. Po neuradnih informacijah so v petek zvečer pridržali moškega, ki ga sumijo, da je z gliserjem trčil v vodni skuter, poročata hrvaška tiskovna agencija Hina in hrvaški portal N1.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine