Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Črna kronika

Slovenec po hudi nesreči na Pagu umrl v zadarski bolnišnici

V splošni bolnišnici v Zadru se še vedno zdravi tudi 36-letni Slovenec, ki je prav tako utrpel hujše poškodbe v nesreči.
Jadransko morje. Fotografija je simbolična. FOTO: Srečko Niketić/Cropix 
Jadransko morje. Fotografija je simbolična. FOTO: Srečko Niketić/Cropix 
STA
29. 6. 2024 | 11:46
29. 6. 2024 | 13:21
1:33

V bolnišnici v Zadru je ponoči umrl 45-letni slovenski državljan, ki se je hudo poškodoval minulo soboto v nesreči na otoku Pag, v kateri je prišlo do trka med gliserjem in vodnim skuterjem, poročajo hrvaški mediji.

45-letni Slovenec se je minulo soboto hudo poškodoval v nesreči blizu plaže Sv. Duh na Pagu, kjer je prišlo do trka med gliserjem in vodnim skuterjem, je sporočila zadarska policijska uprava. Ponoči je podlegel posledicam poškodb.

V splošni bolnišnici v Zadru se še vedno zdravi tudi 36-letni Slovenec, ki je prav tako utrpel hujše poškodbe v nesreči. Po navedbah policije naj bi čoln trčil v vodni skuter, na katerem sta bila omenjena slovenska državljana.

Policisti so v okviru preiskave pregledali obe plovili, udeleženi v nesreči. Po neuradnih informacijah so v petek zvečer pridržali moškega, ki ga sumijo, da je z gliserjem trčil v vodni skuter, poročata hrvaška tiskovna agencija Hina in hrvaški portal N1.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine