Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Črna kronika

Tragedija v družini igralca Rona Elyja, ki je zaslovel kot televizijski Tarzan

Sin Rona Elyja je najverjetneje umoril svojo mater, zatem ga je ubila policija.
Ron Ely se je televizijskemu občinstvu kot Tarzan priljubil že v 60. letih prejšnjega stoletja. FOTO: Wikipedija
Ron Ely se je televizijskemu občinstvu kot Tarzan priljubil že v 60. letih prejšnjega stoletja. FOTO: Wikipedija
V. U.
17. 10. 2019 | 15:22
17. 10. 2019 | 15:51
1:33
V družini 81-letnega ameriškega igralca Rona Elyja, ki je v 60. letih prejšnjega stoletja zaslovel kot eden najprepoznavnejših Tarzanov na televizijskih ekranih, se je zgodila tragedija. Na njegovem domu v Santa Barbari v Kaliforniji je, kot poroča mednarodni tisk, njegov sin najprej umoril svojo mater, igralčevo ženo, zatem pa je policija ubila njega.

Kot poroča AFP, je policija, potem ko je prejela klic v sili, ob prihodu na igralčev dom odkrila mrtvo 62-letno Valerie Lundeen Ely, nekdanjo mis Floride. Umrla je zaradi več vbodnih ran. Za storilca je prepoznala Camerona Elyja, 30-letnega sina para, po postopku, med katerim naj bi predstavljal nevarnost za policiste, so ga ti ustrelili.



»Med iskalno akcijo so osumljenca odkrili zunaj doma. Predstavljal je nevarnost, štirje policisti so nanj streljali in ga smrtno ranili,« je objavila policija. O tem, da bi bil v tragediji ranjen tudi Ron Ely, ki je Tarzana igral v seriji NBC od leta 1966 in ob Johnyju Weissmullerju predstavlja enega najširše znanih Tarzanov, ni podatkov, a so ga odpeljali v bolnišnico. Par je imel poleg Camerona še dve hčerki.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Vsebine, vredne vašega časa, za ceno ene kave na teden.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine