V prometni nesreči blizu Izlak umrl 22-letnik

Hodil je po napačni strani ceste med Izlakami in Trojanami.
Fotografija: Policisti so z dežurno preiskovalno sodnico in državno tožilko opravili ogled kraja nesreče, zdaj pa nadaljujejo z ugotavljanjem  okoliščin nesreče. FOTO: Voranc Vogel/Delo
Odpri galerijo
Policisti so z dežurno preiskovalno sodnico in državno tožilko opravili ogled kraja nesreče, zdaj pa nadaljujejo z ugotavljanjem  okoliščin nesreče. FOTO: Voranc Vogel/Delo

Danes nekaj po peti uri zjutraj se je v kraju Orehovica blizu Izlak zgodila nesreča, v kateri je življenje izgubil 22-letnik. Ta je hodil po napačni strani ceste med Izlakami in Trojanami in nenadoma stopil pred vozilo, ki ga je upravljal 36-letnik. V trčenju je 22-letnik utrpel takšne poškodbe, da je na kraju nesreče umrl, so sporočili iz Policijske uprave Ljubljana.

Pri obravnavi nesreče so ugotovili, da je neposredno pred samo prometno nesrečo iz smeri Trojan proti Izlakam pripeljal voznik ali voznica osebnega avtomobila, ki je udeležencu prometne nesreče večkrat posvetil/posvetila s snopom dolgih luči.

Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče policija omenjenega voznika/voznico osebnega avtomobila prosi, da pokliče na tel št. 113 ali Postajo prometne policije Ljubljana, Grič št. 56, na telefonsko številko 01 583 88 20.