Cesto Tržič-Jelendol začeli prenavljati, na Primorskem novembrski temperaturni rekord?

Ob morju se bo v nedeljo ogrelo do 23 stopinj Celzija.
Fotografija: Na Primorskem bo pihala burja, a bo izjemno toplo. FOTO: Getty Images
Odpri galerijo
Na Primorskem bo pihala burja, a bo izjemno toplo. FOTO: Getty Images

Močno deževje, ki je v petek zvečer in v noči na soboto zajelo velik del Slovenije, je večinoma ponehalo. Padavine tokrat niso povzročale večjih preglavic, poplavlja le Ljubljanica, pa še ta se razliva na območju vsakoletnih poplav. Na drugi strani škoda, ki so jo povrzročila na začetku tedna, še zdaleč ni sanirana.



Danes bo sprva zmerno do pretežno oblačno in ponekod megleno. Čez dan se bo delno razjasnilo predvsem ponekod na Primorskem in v višjih legah, drugod pa se bo večinoma zadrževala nizka oblačnost. Na Primorskem bo pihala šibka burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 14 do 18, na Primorskem do okoli 22 stopinj Celzija, so zapisali na Arsu.

Tudi v naslednjih dneh padavin ne bo. Jutri bo v zahodni Sloveniji ter v hribih delno jasno, na Primorskem bo pihala večinoma šibka burja. Drugod se bo večji del dneva zadrževala nizka oblačnost. Najnižje jutranje temperature bodo od 7 do 12, na Primorskem okoli 15, najvišje dnevne od 13 do 18, na Primorskem okoli 23 stopinj Celzija sporočajo z Arsa in dodajajo, da bo v ponedeljek in torek v severovzhodnih krajih delno jasno, drugod zmerno do pretežno oblačno, na zahodu lahko pade kakšna kaplja dežja. Ob morju bo pihal jugo.

FOTO: Jure Makovec/AFP
FOTO: Jure Makovec/AFP


Preberite še:

Komentarji: