Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Slovenija

Domač zrezek ima manj antibiotikov kot uvožen

V slovenski živinoreji se porabi manj antibiotikov od povprečja EU, a veliko mesa uvozimo.
Pri vzorcih mesa, odvzetih v rezidualnem monitoringu, v zadnjih treh letih uprava za varno hrano ni zaznala ostankov antibiotikov. A velja omeniti, da je bilo analiziranih razmeroma malo vzorcev, okoli 170 na leto. FOTO: Shutterstock   
Pri vzorcih mesa, odvzetih v rezidualnem monitoringu, v zadnjih treh letih uprava za varno hrano ni zaznala ostankov antibiotikov. A velja omeniti, da je bilo analiziranih razmeroma malo vzorcev, okoli 170 na leto. FOTO: Shutterstock   
10. 7. 2018 | 07:00
10. 7. 2018 | 11:50
5:00

Celoten članek je na voljo le naročnikom.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine