Predstavitvena informacija

Izberi zdrav in aktiven življenjski slog. Izberi bio!

Zdrav, aktiven življenjski slog je želja veliko posameznikov v sodobni družbi. Običajno se odločimo, da ga bomo dosegli na dva načina: z uravnoteženo prehrano in pobegom v naravo. Za oboje, zase in za naravo, pa lahko poskrbimo preprosto – z nakupom bio izdelkov. Ste vedeli, da jih v Sparu jih ponujajo že več kot 1300?
Fotografija: Foto: Spar Slovenija
Odpri galerijo
Foto: Spar Slovenija

Bio pomeni tudi eko
Se sprašujete, kaj pomenijo oznake bio (biološko), eko (ekološko) in organsko na različnih prehranskih izdelkih? Dejstvo je, da vse pomenijo isto.

Ti izdelki ne vsebujejo umetnih dodatkov (arom, konzervansov, barvil) in gensko spremenjenih organizmov, pridelani pa so po strogih standardih ekološkega kmetijstva (brez uporabe umetnih gnojil in sintetičnih pesticidov). Poleg tega so nadzorovani od polja do police. Njihovo ekološko poreklo jamči evropski ekološki logotip, ki ga najdemo na vseh bio izdelkih.

Biološki izdelki so obenem torej tudi ekološki, saj ohranjajo čisto okolje in skrbijo za ustrezno, ne čezmerno izrabo naravnih virov.

Po bio izdelke vabljeni v Spar
V Sparu se zavedajo, da vse več kupcev želi poskrbeti zase in za okolje. Zato ponujajo že več kot 1300 bio izdelkov, katerih večina je na voljo tudi v spletni trgovini Spar Online. Želite raznovrstne, kakovostne in zaupanja vredne bio izdelke za vsakdanjo uporabo v gospodinjstvu? Vabljeni v trgovine Spar in Interspar!

V Sparu se zavedajo problematike obremenjevanja okolja, ekološka odgovornost pa je pomemben del njihovega poslovanja. Zato so pripravili prav posebno novost.

Foto: Spar Slovenija
Foto: Spar Slovenija

Pomembna novost v Sparu – mrežasta vrečka za sadje in zelenjavo
Končno jo tu! Vrečka, ki bo razveselila vse, ki ste naklonjeni trajnostnemu ravnanju in razmišljate ekologično. Nova mrežasta vrečka Spar je izdelana namensko za kupovanje sadja in zelenjave in je:
  • trajna,
  • namenjena večkratni uporabi in
  • pralna.
Že imate svojo novo obvezno sopotnico pri vsakodnevnih nakupih? Kupite jo v Sparu!