Veselo na počitnice

Minister Pikalo je v poslanici ob koncu šolskega leta učenkam in učencem, dijakinjam in dijakom zaželel, da bi počitnice dobro izkoristili, med njimi uživali in si nabrali čim več novih izkušenj.
Fotografija: Osnovna šola Preska Medvode. FOTO: Tomi Lombar/Delo
Odpri galerijo
Osnovna šola Preska Medvode. FOTO: Tomi Lombar/Delo

Danes so šolarji prejeli spričevala in odšli na zaslužene počitnice. S starši se bodo pogovorili o opravljenem delu v preteklem šolskem letu in po potrebi v prihodnjem popravili smer, v kateri se gibljejo.

Minister za izobraževanje, znanost in šport Jernej Pikalo je v poslanici ob koncu šolskega leta učenkam in učencem, dijakinjam in dijakom zaželel, da bi počitnice dobro izkoristili, med njimi uživali in si nabrali čim več novih izkušenj, so sporočili z ministrstva. Prav je, da si po trdem in napornem delu tudi odpočijemo, je še poudaril.

Za starše si minister želi, da se bodo zdaj, ko so razbremenjeni skrbi za šolo, poveselili s svojimi otroki, si oddahnili in se v družinskem krogu posvetili drug drugemu.

Posebej pa se je Pikalo zahvalil tudi učiteljicam in učiteljem, in sicer za še eno šolsko leto, v katerem so dobro opravili veliko dela. »Jeseni nas čakajo novi izzivi in upamo, da tudi kakšne spremembe na bolje. Na ministrstvu se bomo zagotovo trudili v tej smeri. Da bi nam bilo vsem skupaj bolje in da bi bila slovenska šola še naprej tako zelo kakovostna,« je nekaj želja za prihodnost še izrazil šolski minister.



FOTO: Uroš Hočevar
FOTO: Uroš Hočevar


FOTO: Uroš Hočevar
FOTO: Uroš Hočevar


Osnovna šola Preska Medvode. FOTO: Tomi Lombar/Delo
Osnovna šola Preska Medvode. FOTO: Tomi Lombar/Delo

 

Komentarji: