Predstavitvena informacija

Vila Otočec - hiša številnih priložnosti

Na ekskluzivni lokaciji nad naseljem Otočec pri Novem mestu je naprodaj nadstandardna nepremičnina Vila Otočec.
Fotografija: FOTO: DUTB
Odpri galerijo
FOTO: DUTB

Vila, gostinsko-turistični objekt s pripadajočimi zemljišči, obiskovalcem ponuja slikovit razgled na reko Krko in okoliške griče, zaradi svoje prepoznavnosti, dostopnosti in kakovosti pa zagotovo odlično dopolnjuje turistično in gostinsko ponudbo Novega mesta in Otočca. Lahko se razvije v reprezentativen poslovni prostor večjega podjetja, primerna pa je tudi za razvoj centra sodobnih izobraževalnih praks na področjih gostinstva, turizma, živilstva in prehrane. Od avtocestnega priključka Novo mesto je oddaljena 4,5 kilometra in dodatna dva kilometra od dolenjske prestolnice.

FOTO: DUTB
FOTO: DUTB
 

Zgrajena je bila med letoma 1994 in 2004, v uporabi je od leta 2005, prizidek s poročno dvorano je bil dograjen leta 2007. Sestavljajo jo klet, pritličje in dve nadstropji, obsega pa večjo restavracijo, sejno sobo, 15 hotelskih sob, dva apartmaja, prostor za savno, poročno dvorano s samostojno kuhinjo in pomožnimi prostori, dve parkirišči z 80 parkirnimi mesti ter pokrito teraso.

FOTO: DUTB
FOTO: DUTB
 

Vila je v celoti opremljena in omogoča takojšen začetek gostinsko-turistične dejavnosti. Zgrajena je iz visokokakovostnih materialov in opremljena s sodobno gostinsko opremo. Stavba ima električni, vodovodni in telekomunikacijski priključek, urejeno kanalizacijo, prezračevanje in klimatsko napravo.

Za Vilo Otočec do vključno 23. maja 2022 potekajo prijave na elektronsko dražbo. Več informacij na povezavi.

FOTO: DUTB
FOTO: DUTB


Naročnik oglasne vsebine je DUTB