Zaradi nesreče na štajerski avtocesti oviran promet (FOTO)

Oviran je med Slovensko Bistrico sever in Slovensko Bistrico jug proti Ljubljani.
Fotografija: FOTO: PGD Slovenska Bistrica
Odpri galerijo
FOTO: PGD Slovenska Bistrica

Na štajerski avtocesti je zaradi prometne nesreče, do katere je prišlo ponoči, še vedno oviran promet med Slovensko Bistrico sever in Slovensko Bistrico jug proti Ljubljani. Posledice prometne nesreče na avtocesti so sicer že odstranili na odstavni pas.


Tovornjak trčil v odbojno ograjo in se prevrnil na bok


Kot navajajo v PGD Slovenska Bistrica, ki je posredovalo ob nesreči, je na avtocesti tovorno vozilo ob 2.43 trčilo v odbojno ograjo in se prevrnilo na bok. S tehničnim posegom so rešili voznika iz kabine, prečrpali gorivo iz vozila in posuli iztekle tekočine po cestišču. Reševalci nujne medicinske pomoči so poškodovano osebo na kraju oskrbeli in prepeljali v Univerzitetni klinični center Maribor.

Voznik tovornjaka je bil 60-letni Poljak. Kot je sporočil Bojan Kitel s Policijske uprave Maribor, so policisti ugotovili, da je pri izvozu za Slovensko Bistrico zaradi nepravilne strani vožnje zapeljal izven vozišča, zaradi česar se je njegovo vozilo s pripetim priklopnikom, v katerem so bile zamrznjene svinjske polovice, prevrnilo. Tovor se je raztresel po vozišču. Voznika bodo oglobili.

FOTO: PGD Slovenska Bistrica
FOTO: PGD Slovenska Bistrica

Komentarji: