Predstavitvena informacija

Kaj nastane, ko združita moči tehnološka velikana

Samsung tudi po zaslugi raznih partnerstev navdušuje z naprednimi inovacijami, ki oblikujejo prihodnost
Fotografija: Kamero Samsung Galaxy S20 pametnega telefona poganja umetna inteligenca. FOTO: Samsung
Odpri galerijo
Kamero Samsung Galaxy S20 pametnega telefona poganja umetna inteligenca. FOTO: Samsung

Ena izmed številnih uspešnih zgodb je partnerstvo z Googlom, ki sta ga podjetji sklenili že pred časom. Obe namreč na svojih področjih prednjačita pred konkurenco: Samsung je vrhunski proizvajalec elektronskih naprav in izdela največ pametnih telefonov na svetu na leto, proda jih okrog 300 milijonov, Google pa je tehnološki velikan, ki mu za zdaj ni para, kar zadeva spletno oglaševanje, brskanje po spletu, ponujajo pa tudi storitve v oblaku, programske rešitve in naprave.

Podjetji se med seboj dopolnjujeta in z združenimi močmi uspešno obvladujeta trg pametnih naprav.
  

Ko iz partnerstva nastane moč

Skrivnost tega izjemno plodnega sodelovanja je v tem, da sta podjetji prepoznali svoje prednosti in našli način, kako jih združiti v uspešno zgodbo, s tem pa svojim uporabnikom ponuditi rešitve, ki ustrezajo njihovim potrebam. Samsung na primer izdeluje vrhunske telefone, Google pa jih opremi s svojim operacijskim sistemom Android in dostopom do trgovine z aplikacijami Google Play.
 

Nepogrešljive Googlove aplikacije že v Galaxy telefonih

Še več, najnovejši Samsung pametni telefoni iz njihovih najbolj priljubljenih in najbolje prodajanih serij Galaxy – Galaxy S, Galaxy A in Galaxy Note – že vsebujejo kar šest prednaloženih Googlovih aplikacij, ki so se izkazale za nepogrešljive v vsakdanu povprečnega uporabnika. Gre za Google Zemljevide, Google Play Protect, Google Keep, Snapseed in Youtube, z uporabo katerih lahko izkoristite vse največje prednosti omenjenih naprav – vrhunske kamere, brezkončen kinematografski zaslon od roba do roba ter neverjetno zmogljivo baterijo, ki se, ko se enkrat le izprazni, tudi hitro spet napolni.


Pripravljeni na prihodnost

Najnovejši Samsung pametni telefoni Galaxy S20 in Note20 so pripravljeni na prihodnost, saj že podpirajo uporabo nove generacije mobilnih omrežij 5G. Omrežja 5G bodo uporabnikom ponudila neslutene hitrosti prenosa podatkov in nove možnosti uporabe naprednih aplikacij. 

Galaxy Note20 Ultra serija FOTO: Samsung
Galaxy Note20 Ultra serija FOTO: Samsung
FOTO: Samsung
FOTO: Samsung


Izkusite združeno moč Samsungovih naprednih naprav in integriranih Googlovih aplikacij za vsakdan z novimi Galaxy pametnimi telefoni.