Predstavitvena informacija

Telefon, ki uresniči vse vaše želje

Prav ste slišali. Čeprav tehnološka podjetja zasledujejo prihodnost, ne pozabljajo trenutnih potreb svojih sledilcev.
Fotografija: FOTO: Samsung
Odpri galerijo
FOTO: Samsung

Prihodnost se nam pravzaprav odvija tik pred očmi, znanost in tehnologija vsak dan znova navdušujeta z odkritji in dognanji, ki našo družbo korak za korakom peljejo naprej po poti napredka.

Tu pa so tudi izdelki, ki so prilagojeni invidivualnim potrebam posameznikov oziroma določenim skupinam ljudi. Ti so personalizirani oziroma zasnovani v skladu s potrebami, željami in trendi, ki jih določajo njihovi uporabniki. Vsaka posodobljena različica poskrbi za še boljšo uporabniško izkušnjo, pa naj bo to bančni paket, kredit ali mobilni telefon.

In ko smo ravno pri mobilnih telefonih – od južnokorejskega proizvajalca elektronskih naprav Samsung je prišla vest o najnovejšem Samsung Galaxy pametnem telefonu, in sicer S20 FE. FE je kratica za zgovorno besedno zvezo Fan Edition, kar pomeni, da so v njem zajete vse funkcije, ki so se med uporabniki izkazale za najbolj priljubljene.

»Nenehno komuniciramo z uporabniki in od njih prejemamo povratne informacije. Tako smo izvedeli, kaj jim je najbolj všeč pri Galaxy S20 pametnih telefonih, katere funkcije najpogosteje uporabljajo in kaj si želijo pri novem pametnem telefonu,« je dejal dr. TM Roh, predsednik in vodja oddelka za poslovne mobilne komunikacije pri Samsung Electronics. »Galaxy S20 FE je najnovejši član Galaxy družine in predstavlja začetek dobe novih uporabniških izkušenj, ki so oblikovane tako, kot si uporabniki želijo.«

FOTO: Samsung
FOTO: Samsung


Konjiček in modni dodatek
Samsung Galaxy S20 FE se tako lahko pohvali z vsemi lastnostmi, ki jih imajo najboljši Samsung pametni telefoni, le da so te še nadgrajene. Uporabniku omogočajo še več možnosti, da se posveča svojim konjičkom, od fotografije do igranja igric, in to na višji ravni kot doslej.

Poleg tega pa je tudi odličen modni dodatek – ker ga s seboj nosimo praktično povsod, se seveda to spodobi – na voljo je v bogatem naboru trendovskih odtenkov z gladkim mat zaključkom, in sicer v nebeško rdeči, oranžni, lila, zeleni, modri in beli barvi.

FOTO: Samsung
FOTO: Samsung


Za tiste, ki želijo vse
Niti telefona pa seveda ne gre soditi le po videzu. Njegova prava vrednost prihaja »od znotraj«. Naj med njegovimi prednostmi izpostavimo tistih nekaj, ki najbolj bodejo v oči in vas bodo najbolj navdušile.



FOTO: Samsung
FOTO: Samsung