Ali hočete na najbolj odštekan road trip od Slovenije do Škotske

Fotografija: ni podpisa
Odpri galerijo
ni podpisa

S popotnico v višini 7000 evrov in seznamom norih izzivov čez Evropo

Začelo se je zbiranje prijav na nagradni natečaj, ki bo ekipo adrenalinskih popotnikov popeljal na najbolj odštekan road trip od Slovenije do Škotske

Podjetje Goodyear Dunlop Sava Tires išče skupino avanturistov, ki zna biti kos najrazličnejšim izzivom in si želi podati na edinstveno potovanje v raziskovalnem duhu znamke Dunlop. Zmagovalna skupina bo prejela finančno nagrado v višini 7.000 evrov ter v uporabo sponzorski avto, ki bo njene člane popeljal na najbolj noro pustolovščino do Škotske in nazaj. Zbiranje prijav se je že začelo in bo potekalo vse do 3. 5. 2018 na spletni strani www.dunlop-spirit.si.

Share Dunlop Spirit je nagradni natečaj, ki v duhu filozofije »forever forward« išče isto misleče in drzne popotnike, ki verjamejo, da lahko sežejo še više, še dlje, preko ustaljenih okvirjev in meja. »S projektom Share Dunlop Spirit želimo na dinamičen, atraktiven in zabaven način prikazati razvoj in bliskovit razmah znamke Dunlop, ki letos praznuje 130. obletnico. Iščemo ekipo ambasadorjev, ki v sebi nosijo raziskovalni in avanturistični duh, torej takšne, ki ljubijo izzive, vonj po bencinu in gumah, ki jim že misel na motošport požene kri po žilah. In ki so pripravljeni Dunlopovo vizijo nenehnega raziskovanja in preseganja meja popeljati v svet, med ljudi, popotnike in gledalce. Vabimo družine, pare, prijatelje in znance, vse ljubitelje motošporta in adrenalina,« je povedala Romana Stare, vodja marketinga v Goodyear Dunlop Sava Tires.

ni podpisa
ni podpisa

 

Zmagovalna skupina, ki mora šteti najmanj dva člana in največ pet, se bo z športnim avtomobilom, obutim v pnevmatike Dunlop, in žepnino 7.000 evrov v avgustu ali septembru letos odpravila na raziskovanje Škotske, konkretneje vse do mesta Dreghorn, kjer je bil rojen izumitelj pnevmatike Dunlop. Pri tem se bo soočila z zabavnimi in v naprej določenimi izzivi, med drugim tudi vožnjo po dirkališču Nurburgring ter eno izmed treh možnih motociklističnih dirk. Svoja doživetja bo sproti objavljala na družbenih kanalih projekta ter tako delila z vsemi zainteresiranimi v domovini. Misija potovanja je odkriti Dunlopov svet, raziskati zgodovino znamke Dunlop ter skozi popotniško dogodivščino pokazati, da je preseganje ustaljenih meja edina pot do resničnega uspeha.
Kako se prijaviti?

Prijave na nagradni natečaj že potekajo na spletni strani www.dunlop-spirit.si vse do 3. 5. 2018. Za prijavo je potrebno posneti kratek predstavitveni video, v njem pa gledalce in strokovno žirijo prepričati, zakaj je ravno vaša skupina tista, ki bo gledalcem postregla z najbolj norim in doživetim potovanjem v duhu znamke Dunlop. Poleg videa je potrebno oddati tudi prijavni obrazec z osebnimi podatki ter kratkim opisom skupine.

ni podpisa
ni podpisa


Odločajo obiskovalci spletne strani in strokovna komisija

Med vsemi, ki se bodo prijavili na projekt, bo publika s pomočjo spletnega glasovanja izbrala sedem ekip popotnikov, ki bodo s svojo predstavitvijo najbolje prepričale gledalce. Glasovanje bo potekalo od začetka zbiranja prijav, torej od 15. 3. 2018, pa vse do 7. 5. 2018. Med sedmimi ekipami, ki se bodo z največjim številom glasov uvrstile v finale, bo 5-članska strokovna komisija izbrala zmagovalno skupino, ki se bo v Dunlopovem duhu podala na nepozaben road trip do Škotske in nazaj. Zmagovalna ekipa bo dokončno izbrana na dogodku, na katerem bodo finalisti pridobili tudi dodatna znanja upravljanja z digitalnimi omrežji ter ustvarjanja vsebin zanje, in sicer 19.5.2018. Zmagovalci bodo objavljeni na spletni strani natečaja. Več o natečaju si lahko preberete na www.dunlop-spirit.si.

Več iz te teme:

Komentarji: