Legendarni boksar Mike Tyson je videti močnejši kot pred 30-leti

Pri 55 letih je videti močnejši kot pri 25. Trenira petkrat na dan, vstaja ob štirih zjutraj. Videti je v vrhunski formi.
Fotografija: Zdi se, da je Tyson zdaj v boljši formi, kot pred 16-leti, ko je uradno končal profesionalno kariero. FOTO: Mke Tyson/Instagram
Odpri galerijo
Zdi se, da je Tyson zdaj v boljši formi, kot pred 16-leti, ko je uradno končal profesionalno kariero. FOTO: Mke Tyson/Instagram

Legendarni boksarski prvak Mike Tyson se zadnje čase resno posveča treningom, piše v boksarski reviji Ring. Kontroverzni in legendarni bivši boksarski prvak Mike Tyson se je resno odločil za vrnitev v ring. Kakšne načrte ima za prihodnost, bo odkril tik po novem letu. Vse diši po ekshibicijskih dvobojih, vendar Mike se smehlja in obljublja veliko večje presenečenje.

image_alt
Novi hitro, najhitreje rastoči šport

Mike ima tri znane vzdevke: Iron Mike, Kid Dynamite, The Baddest Man on the Planet. V 58 dvobojih je 50-krat zmagal, 44-krat z nokavtom.

Zdi se, da je Tyson zdaj v boljši formi kot pred 16 leti, ko je uradno končal profesionalno kariero. Američan pridno trenira in zelo skrbi za svojo prehrano. Ima tri obroke na dan in dva prigrizka, vsak dan zaužije od 3000 do 4000 kalorij.

Vsak dan se zbudi ob štirih zjutraj in preteče okoli deset kilometrov. Zjutraj naredi deset rund s sparingom, nato sledi vadba z utežmi, popoldne spet boks s sparingom, dan pa zaključi z gimnastiko, tekom ali spiningom.  

Za boksarsko revijo Ring je izjavil, da ga telo še ni izdalo in da ima občutek nepremagljivosti. Volje ima preveč, trenerji ga morajo brzdati, celo prepovedovati nekatere vaje. Njegova preobrazba oziroma podoba pri 55 letih je za boksarje vredna strahospoštovanja.

Mike leta 1990. FOTO: Mke Tyson/Instagram
Mike leta 1990. FOTO: Mke Tyson/Instagram

Mike leta 2000. FOTO: Mke Tyson/Instagram
Mike leta 2000. FOTO: Mke Tyson/Instagram

Mike danes. FOTO: Mke Tyson/Instagram
Mike danes. FOTO: Mke Tyson/Instagram

Komentarji: