Vadba zgoraj brez

Fotografija: ni podpisa
Odpri galerijo
ni podpisa

Z njeno pomočjo boste lahko enkrat za vselej pozabili na vadbo v fitnesu. Vse naprave so le slab nadomestek za najpopolnejši vadbeni stroj na svetu, brez katerega ne greste nikamor. To je vaše telo.

Lauren vas bo oborožil z znanjem o krepitvi mišic in kurjenju maščob, z nasveti o prehrani in zvrhano mero motivacije. Lotite se vadbe – pol urice štiri dni na teden, v svoji dnevni sobi, garaži, na prostem, v hotelski sobi ali tudi v pisarni. Rezultati bodo hitri in opazni, saj Laurenove vaje krepijo več mišic od dvigovanja uteži, kurijo več maščob kot aerobna vadba, hkrati pa so varnejše, saj razvijajo tudi ravnotežje in stabilnost ter preprečujejo poškodbe.

Gre za "gorenjsko" vadbo, smo bili sklepčni v uredništvu. Če pa se zazremo globoko v naše vsakdanje potrebe, pa je to priročnik, ki nas vrača v dobo pred pojavom Arnolda Schwarzeneggerja. Nismo pozabili, da je on pognal fitness revolucijo... Mogoče je prišel čas, da se zopet posvetimo samo sebi. Brez vsakršnjih ostalih rekvizitov, pripomočkov.. niti majice ne potrebujemo na sebi. Vsekakor knjiga vredna branja.

Več iz te teme:

Komentarji: