Želite postati vaditelj športne rekreacije?

Fotografija: ni podpisa
Odpri galerijo
ni podpisa

Športna unija Slovenijie obvešča o izvedbi strokovnega usposabljanja Vaditelj športne rekreacije, ki bo med 23.9. in 28.10. potekalo v Ljubljani.
Gre za drugo stopnjo usposabljanja, ki kandidatom po pridobljenem nazivu omogoča samostojno vodenje različnih športno rekreativnih vadb.
Konec junija je v veljavo stopil nov zakon o športu, ki določa novosti na področju usposabljanj športnih delavcev.
In sicer bodo strokovni delavci z usposobljenostjo prve stopnje v skladu s starim zakonom lahko še nadaljnje tri leta od uveljavitve novega zakona opravljali strokovno delo v športu pod enakimi pogoji, kot jih določa star zakon o športu, torej z enakimi pooblastili in kompetencami. Po tem prehodnem obdobju pa bodo za nadaljnje opravljanje dela v športu morali pridobiti usposobljenost po novih programih usposabljanj.
Zato je jesenski tečaj priložnost za vaditelje, da si v prehodnem obdobju pridobijo 2. stopnjo usposobljenosti, kar jim bo omogočalo samostojno delo tudi v bodoče.

Vaditelji s pridobljeno usposobljenostjo druge stopnje po starem zakonu o športu bodo namreč lahko delali samostojno in bodo enakovredni vaditeljem s prvo stopnjo usposobjenosti po novem zakonu in sicer za področje, za katerega so bili usposobljeni.
Zato vas vabimo, da obvestilo delite med svoje člane in vaditelje pozovete v vpisu.

Informacije o tečaju:
• Trajanje tečaja: 23.9. – 28.10.2017
• Obseg: 90 ur + izpit
• Lokacija: Športna hiša Ilirija (Vodnikova cesta 155), Zavarovalnica Triglav (Verovškova 60b)
• Cena: 320,00 EUR za člane ŠUS (polnopravne članice ŠUS, ki imajo na dan objave razpisa poravnano članarino za tekoče leto), 400 EUR ostali. Cena vključuje organizacijo in izvedbo tečaja in obvezno literaturo Osnove športne rekreacije.
• Prijave: na tečaj se lahko prijavijo kandidati, ki že imajo pridobljeno 1. stopnjo usposobljenosti. Rok za prijavo na tečaj je 18. september.

Več informacij, prijavnico in razpis najdete TUKAJ.

S športnimi pozdravi,
Ekipa Športne unije Slovenije - povezani v gibanju!
 

Več iz te teme:

Komentarji: