Predstavitvena informacija

Ste zavarovali svoj dom? Ziher je ziher!

Imate doma nameščene kamere, ograjo in alarmni sistem pa se še vedno ne počutite varne? Res je, vse to vašega najdragocenejšega imetja ne bo rešilo pred vsakršnimi nezgodami. Zato bodite preudarni in ga ustrezno zavarujte.
Fotografija: Zavarovanje doma Foto: Adriatic Slovenica
Odpri galerijo
Zavarovanje doma Foto: Adriatic Slovenica

Poplava, požar, potres, izliv vode, toča, vlom … To so nesreče, ki lahko vaš dom in drugo lastnino poškodujejo ali uničijo v trenutku. Varnosti zato ni nikoli dovolj.
 
Zavarovanje (ne)premičnin
Z zavarovanjem Dom AS boste svojemu domu v primeru neugodnosti hitreje in lažje zagotovili obnovo. Z njim boste svoje stanovanje celovito zaščitili, ob sklenitvi katerega od paketov Standardni, Nadstandardni in Optimalni pa lahko dodatno zavarujete tudi družinske člane, hišne ljubljenčke, glasbila …
 
Ob sklenitvi paketa tudi prihranite
Glede na višino premije, trajanje zavarovanja in takojšnje plačilo zavarovanje Dom AS ponuja tudi paketne popuste. Ob sklenitvi zavarovanja z letno premijo 200 evrov ali več za deset ali več let, ki jo plačate po trajniku, pa prejmete vrednostni bon v višini 30 evrov, ki jih tako prihranite.
 
Dodatne prednosti stanovanjskega zavarovanja Dom AS
  • Izbira paketa zavarovanja glede na vaše potrebe (Nadstandardni, Optimalni, Standardni).
  • V izbrani paket lahko vključite dodatna kritja, dodatne predmete zavarovanja; kritjem v paketu lahko povišate zavarovalno vsoto.
  • Brezplačna osnovna stanovanjska asistenca 24 ur na dan.
  • Kritje odgovornosti na območju cele Evrope – kar do 100.000 EUR.
  • Ugodna cena, paketni popusti in še popust za člane AS Kluba.
  • Vsa zavarovanja na eni polici.
Zavarovanju lahko priključite stanovanjsko asistenco Maxi ali Maxi Plus, družinsko nezgodno zavarovanje, zavarovanje pravne zaščite in zavarovanje oprostitve plačila premije.
 
Zdaj se lahko končno sprostite. Z zavarovanjem Dom AS bosta vaš dom in vse, kar imate v njem, še bolj varni.