Predstavitvena informacija

Izboljšajte si vid s pomočjo vrhunskih stekel

Essilor izberejo milijoni uporabnikov dioptrijskih očal po vsem svetu.
Fotografija: Petar Grašo Foto: Essilor
Odpri galerijo
Petar Grašo Foto: Essilor

Tudi tudi številni zvezdniki, ki vedo, da lahko z boljšim vidom dosežejo svoj polni potencial.

Rodili smo se z edinstvenim vidom, ki pa se z leti naravno spreminja. Tako se po štiridesetem letu pogosto pojavijo težave, kot je zamegljen vid na različnih razdaljah, s sodobnim življenjskim slogom v digitalnem okolju pa pridejo tudi druge, kot sta utrujenost oči ali zbadanje v očeh. Redni pregledi in pregledi strokovnjakov so izredno pomembni za zdravje oči in dober vid.
 
Vodilni proizvajalec stekel za očala z dioptrijo, Essilor, se od leta 1984 posveča razvoju in ustvarjanju najkakovostnejših rešitev za dober vid. Essilor so izbrali milijoni uporabnikov po vsem svetu in tudi Petar Grašo.
Petar Grašo Foto: Mario Poje
Petar Grašo Foto: Mario Poje

 

Skrbite za svoje oči

 
Ne glede na to, ali študiramo, delamo, kuhamo ali vozimo, se ukvarjamo s športom ali igramo glasbo, se zanašamo na vid, zato je skrb zanj bistvenega pomena. Razvoj in inovacije so v središču strategije Essilor, ki prinaša široko paleto naprednih rešitev za vid vsakega posameznika, zasnovanih v skladu z osebnimi potrebami uporabnika. Vsako steklo Essilor je kombinacija več komplementarnih tehnologij, ki popravljajo vid, ščitijo oči pred škodljivo svetlobo in zunanjimi dejavniki ter izboljšajo ostrino vida.
Petar Grašo Foto: Mario Poje
Petar Grašo Foto: Mario Poje

 

Korigirajte svoj vid

 
Zagotovite si najboljša stekla za korekcijo vida glede na svoje potrebe: od dogovora o terminu za pregled vida do končnega izbora stekel v nekaj korakih. Najprej vid pregleda strokovnjak. Na podlagi določene dioptrije izberete ustrezna stekla za korekcijo vida, na primer enožariščna (Eyezen™) ali progresivna stekla za očala (Varilux®), in nato izberete okvirje, v katere bodo nameščena.
 

Zaščitite svoje oči

 
Skladno z motom: "bolje preprečiti kot zdraviti", preprečite težave z vidom, zato o očalih ne razmišljajte le kot o korekciji dioptrije, ampak odkrijte najboljše rešitve za vid z izbiro stekel, ki bodo zaščitila zdravje vaših oči pred škodljivimi UV-žarki in modro svetlobo. Če se niste odločili za "digitalno dieto" in še vedno glede na trenutno priporočilo, da ostanite doma, aktivno uporabljate zaslone, se zavedajte pomena nošenja očal, saj filtrirajo škodljivo modro svetlobo in ščitijo oči pred izpostavljenostjo, ki lahko povzroči pekoč občutek, pordelost, suhost oči in budnost ponoči. Poskusite nevtralizirati ta svetlobni učinek in uživajte v »dobri« svetlobi s Transitions. Optimizirajo količino svetlobe, ki doseže oko, zmanjšajo bleščanje, utrujenost in obremenitev oči ter so dobra zaščita za bivanje na prostem in na soncu, saj ščitijo tudi pred UV-žarki. Pokličite svojega optika in ga vprašajte za nasvet.
Petar Grašo Foto: Mario Poje
Petar Grašo Foto: Mario Poje

 

Jasnejši vid

 
S korekcijo vida in zaščito za oči izboljšajte svoj vid z obdelavo stekel Crizal. Oči ščitijo pred odbojem, umazanijo in praskami. S Crizalom poglejte na svet kot na popolno podobo, saj vam ponuja popolno rešitev z dodelavo, ki izboljšuje oster vid in ščiti oči pred petimi sovražniki vida (odsevi, prah, umazanija, praske in voda).