Končno sem dobila sestro

Lorella Flego in Bernarda Žarn.
Fotografija: Tako sta Bernarda in Lorella blesteli v podobi dveh čudovitih nevest.
Odpri galerijo
Tako sta Bernarda in Lorella blesteli v podobi dveh čudovitih nevest.

Če je bilo zakulisje letošnjih Melodij morja in sonca sicer bolj komorno, nam je zadovoljstvo pričaral voditeljski par Lorella Flego in Bernarda Žarn. Niti grobo posredovanje direktorice Avditorija, ki ju je nesramno odslovila, ker sta se želeli fotografirati z oboževalko, ju ni spravila iz tira.

»Ne preneseva histerije pri delu, zato sva kljub nekaterim izzivom ohranili mirno kri, zbrali misli in se odločili, da se bova imeli lepo. Te dobre vibracije so se očitno prenesle tudi na obiskovalce in nastopajoče, najino dolgoletno prijateljstvo pa je postalo še močnejše,« začneta pogovor in se spomnita številnih anekdot, ki so se spisale med dvomesečnimi pripravami na priljubljeni glasbeni praznik. Tudi na tisto z virozo.

Skupaj čez vzpone in padce 

Berni, kot jo kličejo sodelavci in bližnji, je namreč zbolela, in glej ga, zlomka, bolezni se je od nje nalezla še Lorella. A ju to ni ustavilo. »S smehom sva reševali malce napornejše trenutke in nekaj peripetij vključili tudi v scenarij, da je bilo vse videti čim bolj pristno. Sem si pa morala dobesedno izboriti idejo, da bi MMS letos vodila z žensko. Čudni pogledi so ustvarjali dvom, ki pa me je dodatno opogumljal, saj sem začutila, da je napočil čas za nekaj drugačnega. Ob sebi sem želela nekoga, ki mu lahko brezpogojno verjamem. Z Bernardo si brez sramu in zadržkov deliva izkušnje o vzponih in padcih, zaupava si, predvsem pa sva v letih druženja zgradili pristen prijateljski odnos, kar se ne zgodi pogosto med televizijci. V resnici je ena redkih 'normalnih' v tem poslu,« brez zadržkov prizna Lorella in razkrije, kako sta si dopisovali, obe objokani.
Po voditeljskem podvigu pa sta se iz glamuroznih oblek prelevili v črnega in belega laboda.
Po voditeljskem podvigu pa sta se iz glamuroznih oblek prelevili v črnega in belega laboda.

»Ampak to niso bile solze žalosti, temveč smeha. Režali sva se med pisanjem elektronskih sporočil, da sem se na trenutke že vprašala, kaj je narobe z mano. Očitno nama je usojeno, da si deliva zasebni in profesionalni prostor, najlepše življenjsko darilo pa je, da sem pri teh letih dobila sestro, ki je nikoli nisem imela,« čustveno zaključi presrečna voditeljica. 

Komentarji: