Dober dan!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Drugi športi

Slovenci brez težav tudi drugič

Namiznoteniška reprezentanca je po petkovi zmagi proti Portoriku s 3:1 s še bolj dominantno predstavo v današnjem drugem krogu s 3:0 ugnala Tajsko.
Darko Jorgić je tudi v drugem dvoboju na ekipnem svetovnem prvenstvu v namiznem tenisu zanesljivo opravil s tekmecem, Slovenija pa s Tajsko. FOTO: NTZS
Darko Jorgić je tudi v drugem dvoboju na ekipnem svetovnem prvenstvu v namiznem tenisu zanesljivo opravil s tekmecem, Slovenija pa s Tajsko. FOTO: NTZS
G. N., STA
1. 10. 2022 | 13:00
1. 10. 2022 | 13:01
1:27

Slovenska moška namiznoteniška reprezentanca ostaja neporažena na ekipnem svetovnem prvenstvu v Chengduju. Po petkovi zmagi nad Portorikom s 3:1., so Slovenci še bolj dominantno predstavo prikazali v današnjem drugem krogu, ko so s 3:0 ugnali Tajsko. Slovenci so z dvema zmagama vodilni v skupini.

Slovenci bodo v nedeljo prosti, za konec skupinskega dela tekmovanja pa slovenske igralce v ponedeljek čaka še tekma z branilko naslova Kitajsko in v torek z ZDA.

Deni Kožul je Phakpooma Sanguansina premagal brez oddanega niza s 3:0 (12,5,3), tudi najboljši slovenski namiznoteniški igralec Darko Jorgić, osmi igralec svetovne lestvice, je svojo nalogo opravil brezhibno. Nasprotnika Sarayuta Tancharoena je ugnal s 3:0 (6,9,7). Peter Hribar je imel nekoliko več dela, proti Pattaratornu Passaraju je slavil šele v petem nizu s 3:2 (-9, 4, 7, -9, 8).

Sorodni članki

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine