Dobro jutro!

Hitre povezave
Moje naročnineNaročila
Košarka

Luka Dončić na prvem, drugem, tretjem in petem mestu (VIDEO)

Slovenski mladenič je zaznamoval celotno košarkarsko sezono na evropskih tleh, blestel je tudi z atraktivnimi potezami.
Pri Realu Madridu se vse vrsti okoli Luke Dončića. FOTO: Andrej Isakovic/AFP
Pri Realu Madridu se vse vrsti okoli Luke Dončića. FOTO: Andrej Isakovic/AFP
A. V.
21. 5. 2018 | 13:15
21. 5. 2018 | 13:50
1:42
Madrid – Slovenski čudežni deček Luka Dončić je z reprezentanco postal evropski prvak in pristal v najboljši peterki evropskega prvenstva, potem pa je v enakem ritmu blesel tudi z Realom Madridom na klubski ravni – bil je najboljši mladi igralec evrolige, izbrali so ga v najboljšo peterko in za najboljšega igralca rednega dela (MVP), za nameček pa je Real osvojil tudi končno lovoriko, pri čemer je Dončić postal še najboljši igralec zaključnega turnirja četverice. In da ne pozabimo – slovenski mladenič ima vsega 19 let.
 

Zaznamoval kar štiri poteze od petih


Ob koncu evropske sezone je čas za pregled najlepših potez. Real Madrid je vso sezono igral zelo atraktivno košarko, najbolj je čaral ravno Luka Dončić. V izboru petih najlepših potez kraljevskega kluba je slovenski junak zraven pri štirih, kar je najlepši dokaz, kako zelo je zaznamoval zadnje mesece na evropskih tleh.



Pri evroligi so tako slovenskega mladeniča pocukali za rokav, da tudi sam predstavi občutke ob vseh neverjetnih potezah, v ospredju pa je njegova nora trojka s skoraj drugega konca igrišča proti Barceloni. Ni kaj, Luka Dončić blesti tako na parketu kot ob njem.

Hvala, ker berete Delo že 65 let.

Berite Delo 3 mesece za ceno enega.

NAROČITE  

Obstoječi naročnik?Prijavite se

Komentarji

VEČ NOVIC
Predstavitvene vsebine