Prvi Dončićev trener v članski konkurenci pristal v bolnišnici

Pabla Lasa, trenerja košarkarjev Real Madrida, so v nedeljo zjutraj sprejeli v bolnišnico Sanitas La Moraleja v Madridu.
Fotografija: Pablo Laso (na fotografiji) je z Dončićem v ekipi osvojil evropski naslov v Beogradu, letos pa se zaključni turnir v srbski metropoli ni razpletel po njegovih željah. FOTO: Marko Djurica/Reuters
Odpri galerijo
Pablo Laso (na fotografiji) je z Dončićem v ekipi osvojil evropski naslov v Beogradu, letos pa se zaključni turnir v srbski metropoli ni razpletel po njegovih željah. FOTO: Marko Djurica/Reuters

Dolgoletni trener madridskega Reala Pablo Laso je doživel srčni napad, so sporočili iz madridskega kluba. Real Madrid podrobnosti o stanju 54-letnega trenerja ni razkril, a je po poročanju športnega dnevnika Marca v stabilnem stanju.

V soboto je Laso vodil svojo ekipo do zmage 83:71 na drugi tekmi polfinala španskega prvenstva proti Vitorii, prisoten je bil tudi na novinarski konferenci po tekmi, danes zjutraj pa se je počutil slabo, zato so ga odpeljali v bolnišnico.

Laso je trener Real Madrida od leta 2011, z njim je dvakrat zmagal v evroligi, letos pa izgubil finale. Gre za trenerja, pod čigar taktirko je v članskem moštvu kraljevega kluba prve korake storil Luka Dončić, ki je nato z Madridčani tudi požel največje klubske uspehe na profesionalni ravni.

Preberite še:

Komentarji: