Barceloni točka in vrh lestvice, Atletico in Real drevi

Na zahtevnem gostovanju v Bilbau je katalonski nogometni velikan že zaodtajal z 0:1, a je Memphis Depay v 75. minuti preprečil prvi ligaški poraz v sezoni.
Fotografija: Atraktiven poizkus Barceloninega nogometaša Ronalda Arauja ni prinesel gola, a se je Barcelona v Bilbau vendarle rešila pred prvim porazom. FOTO: Vincent West/Reuters
Odpri galerijo
Atraktiven poizkus Barceloninega nogometaša Ronalda Arauja ni prinesel gola, a se je Barcelona v Bilbau vendarle rešila pred prvim porazom. FOTO: Vincent West/Reuters

Barcelona je že v drugem kolu španskega prvenstva naletela na težave. Srečno se je rešila na zahtevnem gostovanju v Bilbau . Athletic je bil od 51. minute v vodstvu po golu Iniga Martineza, izenačil pa Memphis Depay v 75. minuti.

Na preostalih že odigranih tekmah je bil zmagovalec znan le na eni, Mallorca je v gosteh z 1:0 ugnala Alaves, Espanyol in Villarreal sta se razšla brez zadetkov, Valencia pa je v gosteh z Grenado igrala 1:1 (1:0).

Nocoj bodo še trije dvoboji, srečanje čaka tudi slovenskega vratarja Jana Oblaka, ko bo ob 19.30 njegov Atletico Madrid gostil Elche, potem pa bo ob 22.00 še tekma med Levantejem in Realom iz Madrida.

Sobota

Athletic Bilbao : Barcelona 1:1
Espanyol : Villarreal 0:0
Granada : Valencia 1:1
Alaves : Mallorca 0:1
Betis : Cadiz 1:1

Nedelja

Real Sociedad : Rayo Vallecano
Atletico Madrid : Elche
Levante : Real Madrid

Ponedeljek

Getafe : Sevilla
Osasuna : Celta Vigo

Lestvico zagotavlja SofaScore LiveScore

Preberite še:

Komentarji: