Domžalčani tretjič zapored brez zmage

Nogometaši Aluminija so po dvoboju brez zadetkov zadržali četrto mesto na prvoligaški razpredelnici.
Fotografija: Agim Ibraimi (desno) je bil blizu zadetku, a je zatresel prečko. FOTO: Tadej Regent/Delo
Odpri galerijo
Agim Ibraimi (desno) je bil blizu zadetku, a je zatresel prečko. FOTO: Tadej Regent/Delo

Kidričevo – Nogometaši Domžal že v tretjem zaporednem prvoligaškem dvoboju niso okusili slasti zmage. Po porazu z Rudarjem in neodločenim izidom z Muro so se v današnjem 13. kolu na gostovanju v Kidričevem brez zmagovalca in zadetkov (0:0) razšli tudi z Aluminijem, ki ostaja najuspešnejše moštvo v ligi na domačem igrišču (že 14 točk) in je tako zadržal visoko četrto mesto na razpredelnici, medtem ko varovanci trenerja Simona Rožmana drsijo vse nižje, trenutno so šesti.


Lazarević se predstavi


Domžalčani so predstavili novinca, 28-letnega reprezentanta Dejana Lazarevića, ki se je po desetletju vrnil domov, pogrešali so pomoč Gregorja Sikoška, Senijada Ibričića in Kobieja Morrisa, medvedjo uslugo pa jim je v 82. minuti napravil Žan Žužek, ki je drugič porumenel in moral zato predčasno pod prho. Vendar pa številčne prednosti Aluminij ni znal izkoristiti. Najbližje zadetku so bili gostje po dobre pol ure igre, ko je makedonski reprezentant Agim Ibraimi namesto mreže zatresel prečko.


Aluminij : Domžale 0:0


Aluminij: Janžekovič, Gliha, Martinović, Grgić (od 70. Kontek), Jakšić (od 46. Krajnc), Rogina, Petrovič, Muminović, Horvat, Tahiraj, Kidrič (od 59. Maloku).

Domžale: Mulalić, Melnjak, Klemenčič, Dobrovoljc, Lazarević, Mujan (od 72. Gnezda Čerin), Žužek, Hodžić (od 80. Nicholson), Rom, Ibraimi, Podlogar (od 66. Vuk).

Rdeči karton: Žužek (82.).

Preberite še:

Komentarji: