Jedilnik zvezdniku Reala ni bil všeč, kuhar je dobil košarico

Jude Bellingham na igrišču v dresu Reala navdušuje, očitno je mnogo manj navdušen nad izkušenim osebnim kuharjem, ki ni zadostil njegovim pričakovanjem.
Fotografija: Jude Bellingham je v dresu Reala izvrsten na igrišču. FOTO: Vincent West/Reuters
Odpri galerijo
Jude Bellingham je v dresu Reala izvrsten na igrišču. FOTO: Vincent West/Reuters

Angleški nogometni zvezdnik Jude Bellingham se na igrišču v Madridu znajde zelo dobro, trenutno je Bellingham eden glavnih kandidatov za zlato žogo, izven igrišča pa ni tako zelo zadovoljen s storitvami, ki mu jih nudi Real.

Klub mu je “dodelil” osebnega kuharja Alberta Mastromattea, ki je skrbel za pripravo obrokov za Bellinghama, v preteklosti je kuhal tudi za Karima Benzemaja. A sodelovanje z novim zvezdnikom belega baleta ni trajalo prav dolgo, Bellingham po poročanju portala Relevo ni bil zadovoljen s kakovostjo in jedilnikom Mastromattea, zato mu je pokazal vrata.

Zamenjavo 20-letnik še išče, v vmesnem obdobju bo to vlogo spet prevzela kar njegova mama. Praznično obdobje, ko so nogometaši v Španiji dobili nekaj dni oddiha, je Bellingham preživel na Otoku, med drugim je pospremil tekmo brata Joba, ki je s Sunderlandom igral proti Coventry Cityju, bil je tudi v častni loži na tekmi Sunderlanda proti Hull Cityju 26. decembra, na sloviti boxing day. 

Komentarji: