Josip Iličić se je vrnil na spektakularen način

Roma je zapustila Bergamo na ščitu s porazom 1:4, toda dolgo ni kazalo tako.
Fotografija: Josip Iličić je bil osrednja figura zasuka na derbiju med Atalanto in Romo. FOTO: Miguel Medina/AFP
Odpri galerijo
Josip Iličić je bil osrednja figura zasuka na derbiju med Atalanto in Romo. FOTO: Miguel Medina/AFP

Josip Iličić se je v velikem slogu vrnil v enajsterico Atalante. Črno-modri so v derbiju kola zmleli Romo prav po zaslugi Kranjčana, čeprav je igral le v drugem polčasu. To je gotovo dobro znamenje za odličnega nogometaša, ki je v zadnjem obdobju zašel na stranski tir »v paketu« z očitno odpisanim velemojstrom Papujem Gomezom.

Roma je zapustila Bergamo na ščitu s porazom 1:4, toda dolgo ni kazalo tako. Rimljani so namreč po prvem polčasu vodili z 1:0, nato pa je trener Gianpiero Gasperini očitno ocenil, da bi bilo modro angažirati Josipa Iličića, ki ga v zadnjih tekmah s Fiorentino in Juventusom ni bilo v kadru Atalante.

»Jojo« je najprej zrežiral gola za Duvana Zapato (1:1) in Robina Gosensa (2:1), v 85. minuti je postavil piko na i sijajnemu večeru še z golom, svojim prvim v tej sezoni serie A!

Papu Gomez je v zadnjih letih ključni adut Atalante, toda očitno je spor med njim in trenerjem Gasperinijem prehud. FOTO: Marco Bertorello/AFP
Papu Gomez je v zadnjih letih ključni adut Atalante, toda očitno je spor med njim in trenerjem Gasperinijem prehud. FOTO: Marco Bertorello/AFP


Standings provided by SofaScore LiveScore

Preberite še:

Komentarji: