Lionel Messi ima prvo lovoriko, a je vsak dan ob 100.000 evrov

Najboljši nogometaš na svetu mora čim prej razrešiti svojo prihodnost, ki bo po vsej verjetnosti še naprej pri Barceloni.
Fotografija: Tako srečnega Lionela Messija, kot je bil po zmagi Argentine proti Braziliji v finalu južnoameriškega prvenstva, že dolgo ni bilo videti. FOTO: Ricardo Moraes/Reuters
Odpri galerijo
Tako srečnega Lionela Messija, kot je bil po zmagi Argentine proti Braziliji v finalu južnoameriškega prvenstva, že dolgo ni bilo videti. FOTO: Ricardo Moraes/Reuters

Lionelu Messiju je s prvo veliko lovoriko za Argentino močno odleglo, toda najboljši nogometaš na svetu, še ni povsem počistil s svojimi nedokončanimi poglavji. Prvega, ki ga mora čim hitreje razrešiti je podaljšanje pogodbe z Barcelono ali nemara prestop v drug klub.  

Odkar je postal prost igralec, Messi dnevno ostane brez 100.000 evrov. Potem ko je El Mundo odkril, koliko Messi zasluži pri Barceloni, je francoski športni dnevnik L'Equipe izračunal, da je Argentinec zaradi tega, ker nima pogodbe, dnevno ob omenjeni znesek. El Mundo je razkril, da je šestkratni najboljši nogometaš na svetu od Barcelone na leto prejel 138,9 milijonov €. Pogajanja o podaljšanju pogodbe so v zaključnem delu.

Predsednik Barcelone Joan Llaporta zatrjuje, da bo kmalu prišlo do dogovora. »Čimprej želim razrešiti neznanke. Prepričan sem, da bo ostal, ker si Messi tako želi,« je povedal Llaporta.

Preberite še:

Komentarji: