Modrić, Casemiro in Kroos so kot Bermudski trikotnik

Realov trener Carlo Ancelotti je bil po tekmi v Kaliforniji posebej navdušen nad delom odlične zvezne vrste.
Fotografija: Nogometaši madridskega Reala v Pasadeni. FOTO: Kevork Djansezian/AFP
Odpri galerijo
Nogometaši madridskega Reala v Pasadeni. FOTO: Kevork Djansezian/AFP

Real Madrid je v prijateljski tekmi v Los Angelesu premagal Juventus z 2:0, potem ko sta strla odpor Italijanov napadalca Karim Benzema z bele točke in Marco Asensio. To je bila prva zmaga Reala v pripravljalnem obdobju na novo sezono španskega prvenstva.

Njegov trener Carlo Ancelotti je bil po tekmi v Kaliforniji posebej navdušen nad delom odlične zvezne vrste. Ancelotti je bil namreč v dilemi, ali naj pošlje v ogenj izkušeni trojček, ki ga sestavljajo Luka Modrić, Casemiro in Toni Kroos, ali naj se odloči za drugo možnost, da bi torej začeli Valverde, Camavinga in Tchouameni. Odločil se je za prvo različico.

Všeč sta mu tako klasika kot rock and roll

»Obe možnosti v zvezni vrsti sta dobri za nas. Všeč sta mi tako klasika kot rock and roll,« je pojasnil Ancelotti, nato pa podkrepil svojo navdušenost nad super trofejno navezo Modrić-Casemiro-Kroos z zanimivimi besedami: »Modrića, Casemira in Kroosa pogosto kličem kar Bermudski trikotnik. Zakaj? Zaradi tega, ker v njihovem območju žoga enostavno izgine.«

»S to tekmo smo imenitno zaključili predsezono, zdaj se moramo dobro pripraviti za Uefin superpokal,« je še dodal Carlo Ancelotti. Real Madrid se bo 10. avgusta v Helsinkih pomeril z Eintrachtom iz Frankfurta, torej zmagovalcem evropske lige. Novo špansko sezono bo odprl 14. avgusta v Almerii.

Trener Juventusa Max Allegi in Reala Carlo Ancelotti. FOTO: Kevork Djansezian/AFP
Trener Juventusa Max Allegi in Reala Carlo Ancelotti. FOTO: Kevork Djansezian/AFP

Preberite še:

Komentarji: