Nekdanji trener Maribora udeležen v hud incident po tekmi

Po tekmi med domačim Leotarjem in gostujočim Zrinjskim v Trebinju (1:1) v bosansko-hercegovskem nogometnem prvenstvu je prišlo do hudega incidenta.
Fotografija: Sergej Jakirović se je v Mariboru zadržal dobre štiri mesece, v Mostarju pa mu gre odlično. FOTO: Leon Vidic/Delo
Odpri galerijo
Sergej Jakirović se je v Mariboru zadržal dobre štiri mesece, v Mostarju pa mu gre odlično. FOTO: Leon Vidic/Delo

V pretep, ki je sledil novinarski konferenci po tekmi, je bil udeležen tudi Sergej Jakirović, nekdanji trener Maribora, ki je vijolične vodil med aprilom in avgustom 2020. Po remiju z zadnjeuvrščenim moštvom prvenstva BiH je trener prvakov iz Mostarja na novinarski konferenci najprej pospremil jezen izpad člana strokovnega štaba domačega moštva Srđana Kuljića, ki je zahteval pojasnila zaradi obnašanja kapetana Nemanje Biblije. Ta naj bi se zaradi tega, ker je v slačilnici zmanjkalo tople vode, prostaško lotil gostiteljev in omenjal njihove mrtve starše. Še bolj vroče je bilo pred štadionom Police, kjer se je začel vsesplošen pretep med člani obeh ekip, s posnetkov pa je razvidno, da je bil še kako aktiven tudi Jakirović, posredovati pa je morala celo policija.

Sodeč po naslovu posnetka se je Jakirović pomeril kar s kapetanom domačega moštva Đokom Milovićem. Disciplinska komisija bosansko-hercegovske nogometne zveze bo imela polne roke dela, lokalni mediji pa poročajo, da vpletene čakajo ostre kazni.

Preberite še:

Komentarji: