Prijatelji iz otroštva zahtevajo vrtoglavo vsoto za molk in zaščito

V Franciji še naprej odmeva škandal z zvezdnikom nogometne reprezentance Paulom Pogbajem v glavni vlogi.
Fotografija: Paul Pobga (desno) ob Kylianu Mbappeju po osvojeni drugi reprezentančni lovoriki na članski ravni, ligi narodov. Pariška asa sta leta 2018 s Francijo postala tudi svetovna prvaka, novembra bi v Katarju morala začeti z nastopi v vlogi branilcev naslova, Pogbajeve priprave na veliki turnir pa je že pokvarila težja poškodba takoj po povratku v Torino. FOTO: Miguel Medina/Reuters
Odpri galerijo
Paul Pobga (desno) ob Kylianu Mbappeju po osvojeni drugi reprezentančni lovoriki na članski ravni, ligi narodov. Pariška asa sta leta 2018 s Francijo postala tudi svetovna prvaka, novembra bi v Katarju morala začeti z nastopi v vlogi branilcev naslova, Pogbajeve priprave na veliki turnir pa je že pokvarila težja poškodba takoj po povratku v Torino. FOTO: Miguel Medina/Reuters

Po odmevnem javnem nastopu Mathiasa Pogbaja, ki je namignil na to, da je pripravljen močno očrniti javno podobo svojega brata Paula Pogbaja, je RMC Sport poročal, da je zvezdnik Juventusa in francoske nogometne izbrane vrste za molk izsiljevalcem že plačal 100.000 evrov.

Zaenkrat še ni jasno, kakšno vlogo v celotni zgodbi igra brat Mathias, ki je z objavo na družabnih omrežjih tudi začel z javnim pranjem umazanega perila. Izsiljevalci, po poročanju različnih francoskih medijev gre za prijatelje iz otroštva, naj bi od Paula Pogbaja zahtevali 13 milijonov evrov kot plačilo za usluge, tudi varovanje, na njegovi športni poti.

Mathias Pogba je, denimo, razkril, da je njegov brat želel s pomočjo vrača poškodovati oziroma ustrahovati reprezentančnega kolega Kyliana Mbappeja, zvezdnika PSG, Pogbajevi odvetniki pa opozarjajo, da gre le za poskus blatenja.

Preberite še:

Komentarji: