Prodali vseh 50.000 vstopnic za štadion, čeprav na njem ne bo tekme

Eintracht Frankfurt je prodal vseh 50.000 vstopnic za javno spremljanje prenosa finalne tekme evropske nogometne lige proti Rangers.
Fotografija: Navijači Eintrachta bodo zasedli štadion Deutsche Bank Park, četudi na njem ne bo tekme. FOTO: Kai Pfaffenbach/Reuters
Odpri galerijo
Navijači Eintrachta bodo zasedli štadion Deutsche Bank Park, četudi na njem ne bo tekme. FOTO: Kai Pfaffenbach/Reuters

Eintracht Frankfurt je prodal vseh 50.000 vstopnic za javno spremljanje prenosa finalne tekme evropske nogometne lige med Eintrachtom in Glasgow Rangers na svojem štadionu, zanimanje za ogled pa je bilo dvakrat večje, tako da gredo vstopnice dobro v prodajo tudi na črnem trgu.

Vstopnica je stala deset evrov, cene na črnem trgu so tudi nekajkrat večje. Prenos na velikem ekranu bodo popestrili s spremljevalnim programom, zanimivimi gosti, na stadion pa možno priti tri ure pred začetkom tekme. Tekma bo v Sevilli, kluba sta za navijače dobila po 10.000 vstopnic.

Eintracht se bo potegoval za organizacijo finala

Eintracht je tudi že napovedal, da se bo potegoval za izvedbo finala evropske lige 2026, organizatorji finalnih tekemn dotlej so namreč določeni, leta 2023 ga bo gostila Budimpešta, leta 2024 Dublin, leta 2025 pa Bilbao. »Naši navijači si zaslužijo, da doživijo finale na svojem stadionu. Zdajšnje dogajanje okoli kluba je odlična reklama, da nam finale tudi dodelijo,« so sporočili iz kluba.

Preberite še:

Komentarji: