Neymar starejši ni optimist, sina vidi le v finalu

Najboljši brazilski nogometaš po poškodbi gležnja, ki jo je staknil proti Srbiji, zagotovo še ne bo igral ponedeljkove tekme osmine finala proti Južni Koreji.
Fotografija: Pred zadnjo tekmo skupinskega dela tekmovanja proti Kamerunu je bil Neymar dobro razpoložen, a njegovo okrevanje desnega gležnja ne gre tako hitro, kot bi si želeli v brazilskem taboru. FOTO: Paul Childs/Reuters
Odpri galerijo
Pred zadnjo tekmo skupinskega dela tekmovanja proti Kamerunu je bil Neymar dobro razpoložen, a njegovo okrevanje desnega gležnja ne gre tako hitro, kot bi si želeli v brazilskem taboru. FOTO: Paul Childs/Reuters

Okrevanje najmočnejšega brazilskega aduta na svetovnem prvenstvu v nogometu v Katarju Neymarja gre počasi. Za ponedeljkovo tekmo osmine finala proti Južni Koreji zagotovo še ne bo nared, saj je včeraj komaj prvič samostojno treniral po poškodbi v prvi tekmi na mundialu proti Srbiji. Ostri Srbi so nesrečnemu Neymarju načeli gleženj. 

V brazilskem taboru še ne ustvarjajo panike, toda prav gotovo niso bili veseli besed zvezdnikovega očeta Neymarja st. da Silve Santosa, ki je v intervjuju britanski radio TalkSport izrazil pesimizem glede časovnice, kdaj bo slavni sin sposoben za bitko na najvišji ravni.

»Mislim, da se bo Neymar vrnil za finale. Dal bo vse od sebe za veliko zmago. Najpomembnejša stvar je, da se lahko vrne na igrišče na svoji maksimalni ravni. Vsi vedo, da ima sin velik vpliv na moštvo. On je številka ena,« je bil jasen oče. Neymar je že devet dni brez treninga z moštvom in vadi samostojno.

Preberite še:

Komentarji: