Tudi Berlinčani opozorili bavarske zmagovalce

V 6. kolu nemškega nogometnega prvenstva Bayern še drugič brez zmage in je šele tretji na lestvici. Surinamec Sheraldo Becker prvi strelec.
Fotografija: Bayernov Nizozemec Matthijs de Ligt (levo) je imel težko delo s  Sheraldom Beckerjem. FOTO: Tobias Schwarz/AFP
Odpri galerijo
Bayernov Nizozemec Matthijs de Ligt (levo) je imel težko delo s  Sheraldom Beckerjem. FOTO: Tobias Schwarz/AFP

Bayernu se je v nemškem nogometnem prvenstvu že drugič zapored zataknilo: po domačem neodločenem razpletu z Borussio Mönchengladbach so Bavarci dve točki oddali tudi v Berlinu pri presenečenju uvodnega dela sezone Unionu. Na hitro je bil dvoboj rezultatsko odločen, gostitelji so z golom Sheralda Beckerja prišli v vodstvo v 1. minuti, Joshua Kimmich je izenačil v 15.

Ne le drugi v mestu po slovesu, Union, tudi strelec gola Surinamec Becker je odkritje uvodnega dela prvenstva, v katerem je pri petih golih in je na vrhu lestvice strelcev.

Napadalec je v nemško glavno mesto prišel leta 2019 iz Nizozemske iz Zwolleja, a pred tem je bil član Ajaxovih mlajših selekcij.

»Izid je realen. Nismo bili dovolj entuziastični kot v prvih tekmah, ampak tudi Union je pokazal, zakaj je v vrh in poravnan z nami,« je razmišljal trener Bayerna Julian Nagelsmann, ki mora do srede pripraviti moštvo za štart v ligi prvakov proti Interju.

Lestvico zagotavlja SofaScore LiveScore

Preberite še:

Komentarji: