V Manchestru še ni bilo slavja

Generalka finala lige prvakov med Manchester Cityjem in Chelseajem pripadla nogometašem iz Londona.
Fotografija: Takole se je Cityjev Argentinec Sergio Aguero (C) znašel v sendviču med Dancem Andreasom Christensenom in Francozem  N'Golom Kantejem. FOTO: Laurence Griffiths/AFP
Odpri galerijo
Takole se je Cityjev Argentinec Sergio Aguero (C) znašel v sendviču med Dancem Andreasom Christensenom in Francozem  N'Golom Kantejem. FOTO: Laurence Griffiths/AFP

Nogometaši Manchester Cityja so v 35. kolu angleškega državnega prvenstva izgubili proti Chelseaju (1:2) in tako še čakajo na potrditev naslova prvaka. To jim lahko uspe že v nedeljo, če bo njihov mestni tekmec Manchester United v Birminghamu pri Aston Villi izgubil.

Meščani so kljub porazu tik pred osvojitvijo sedmega naslova v zgodovini kluba, od tega petega v zadnjih desetih sezonah. Trenutno imajo več naslovov od sinjemodrih, ki jih s klopi vodi Pep Guardiola, Manchester United (20), Liverpool (19), Arsenal (13), Everton (9) in Aston Villa (7).

Današnja tekmeca sta sicer po tekmah sredi tedna v ligi prvakov, na katerih sta si zagotovila finalni nastop, močno premešala enajsterici in bržčas skrila kakšno malenkost pred njunim finalnim nastopom v Istanbulu, 29. maja.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Preberite še:

Komentarji: