Verdinek ostaja v RK Gorenje Velenje vsaj do leta 2021

Matic Verdinek je z rokometnim klubom Gorenje Velenje nadragil sodelovanja in ostaja njihov član vsaj do leta 2021.
Fotografija: Verdinek ostaja član črno-rumenih vsaj do leta 2021. Foto: Mavric Pivk/Delo
Odpri galerijo
Verdinek ostaja član črno-rumenih vsaj do leta 2021. Foto: Mavric Pivk/Delo

Velenje – Slovenski rokometni reprezentant Matic Verdinek je z RK Gorenje Velenje podaljšal sodelovanje in ostaja v velenjskem klubu vsaj do leta 2021.

Verdinek je v dresu črno-rumenih najbolj navdušil ob koncu lanskega koledarskega leta, ko je na dveh zaporednih tekmah skupno zbral 22 zadetkov ter bil pomemben član pri zmagi nad Meškovim Brestom v ligi SEHA Gazprom in Grosupljem v slovenskem pokalnem tekmovanju.
 

V klubu veseli podaljšanja sodelovanja


Da je 24-letni rokometaš pozitivna oseba, ki bi si jo v svojih vrstah želel vsak trener, je dejal športni direktor Gorenja Velenja Janez Gams in dodal: »Po prvotnem dogovoru nas je z Maticem vezala še enoletna pogodba z možnostjo podaljšanja za dodatno sezono. Z novim sporazumom pa je sklenjeno povsem novo triletno sodelovanje do leta 2021. Izredno smo veseli, da je igralec njegovega kova v našem klubu prepoznal pravo sredino za svoj nadaljnji igralski napredek.«

V klubu se odlično počuti tudi Verdinek, ki je povedal: »Izjemno sem bil vesel, ko mi je klub ponudil nov predlog sodelovanja. Upam in želim si, da bomo s soigralci v naslednjih sezonah kar največkrat razveselili naše navijače." 
 

Pred letom 2013 tudi član celjskega kluba


Od leta 2013 je sicer 189 cm visok rokometaš igral za Maribor Branik, lansko leto pa je, ko sta se ekipi Maribora in Gorenja dogovorili za zamenjavo igralcev, začel igrati za člansko ekipo Gorenja Velenja. Pred letom 2013 je bil tudi član RK Celje Pivovarna Laško. 

Komentarji: