Zverev ima zahtevno dekle: če ne zmagaš, ostaneš pred vrati

Zveza nemškega teniškega zvezdnika Alexandra Zvereva z igralko Sophio Thomallo je vse prej kot običajna.
Fotografija: Sophia Thomalla (na fotografiji) je zelo zahtevna ženska. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Sophia Thomalla (na fotografiji) je zelo zahtevna ženska. FOTO: Instagram

Nemški teniški zvezdnik Alexander Zverev je potrdil, da je tudi za domačimi štirimi stenami pod velikim pritiskom. Njegova spremljevalka Sophia Thomalla je namreč javno dejala, da bi ga v primeru, če se z zaključnega turnirja ATP ne bi vrnil s pokalom, pustila pred vrati. »To je motivacija v mojem slogu,« je v sicer šaljivem tonu na instagramu zapisala Sophia, hčerka slavne filmske igralke Simone Thomalla.

To je nov udarec v smeri njenega bivšega fanta, nemškega vratarja Llorisa Kariusa, čigar veliki napaki v dresu Liverpoola sta zaznamovali finale nogometne lige prvakov leta 2018. Karius se je takrat domov vrnil objokan in brez pokala. Liverpool je po tem, ko je Karius podaril prvi gol Karimu Benzemaju, na finalnem obračunu v Kijevu še uspel izenačiti, nato pa je nemški vratar prejel spektakularen gol Garetha Bala s škarjicami. Valižan ga je nato premagal še s strelom s precejšnje razdalje, ki je spolzel skozi roke vratarja, ki se je nazadnje mudil ravno v vrstah nemškega prvoligaša Uniona iz Berlina.

Želi le uspešne športnike

»Povedala mi je, da si želi biti le z uspešnimi športniki,« je bil v pogovoru za RTL jasen Zverev. Tudi mama Simone ima športno obarvano ljubezensko zgodovino, saj je bila nekoč v zvezi z nogometnim trenerjem Rudijem Assauerjem in rokometašem Silviom Heinevetterjem.

Thomalla, sicer rojena Berlinčanka, je šla po maminih stopinjah tudi v poklicnih vodah, saj je igralka in model, vodi tudi priljubljeni resničnostni šov. Novo sezono dogajanja v Grčiji so takole pompozno napovedali, seveda tudi z nemško lepotico v glavni vlogi ...

Komentarji: