N26 z novo storitvijo za digitalno bančno izkušnjo

Nemška spletna banka po novem ponuja pomoč uporabnikom tudi po telefonu, možnost zaokroževanja za lažje varčevanje, ciljajo pa tudi na samozaposlene.
Fotografija: N26 s svojo ponudbo postaja resna konkurenca konvencionalnim bankam. FOTO: Axel Schmidt/ Reuters
Odpri galerijo
N26 s svojo ponudbo postaja resna konkurenca konvencionalnim bankam. FOTO: Axel Schmidt/ Reuters

Ljubljana – Nemška spletna banka N26 uvaja nov premijski naročniški produkt N26 Smart, s katerim za mesečno naročnino 4,90 evra ponuja nove storitve. Med njimi so tudi pomoč uporabnikom tudi po telefonu, možnost za skupno varčevanje, porabo in upravljanje denarja z do desetimi uporabniki, možnost zaokroževanja (Round-Ups), s katero avtomatično zaokrožujejo vrednost nakupov in s tem uporabnikom omogočajo lažje varčevanje in pa dostop do petih brezplačnih mesečnih dvigov z bankomata.    

Naročnikom nove storitve N26 Smart obljubljajo tudi dostop do povsem digitalne in brezpapirne bančne izkušnje, ki vsebuje digitalno odprtje računa, brezplačna plačila po svetu in zaščito depozitov v vrednosti do 100 tisoč evrov po nemški shemi za zavarovanje depozitov.

Posebne ugodnosti ponujajo tudi zaposlenim v svobodnih poklicih in samozaposlenim, so še sporočili iz N26, ki ima sicer pet milijonov strank v 25 državah, vključno s Slovenijo. Ob tem za prihodnje mesece napovedujejo tudi storitev N26 International, ki bo uporabnikom pri njihovih mednarodnih potovanjih in nakupih omogočala brezplačno menjavo valut brez provizij. 

 

Preberite še:

Komentarji: