Jon Snow namignil, kakšen bo konec Igre prestolov

Prav veliko o zadnji sezoni Igre prestolov ni znanega, verjetno pa lahko pričakujemo obilico smrtnih žrtev med liki in finalni obračun. 
Fotografija: Kit Harington je navrgel nekaj malega o koncu priljubljene serije. FOTO: Mario Anzuoni/Reuters
Odpri galerijo
Kit Harington je navrgel nekaj malega o koncu priljubljene serije. FOTO: Mario Anzuoni/Reuters

Jon Snow oziroma igralec Kit Harington, ki upodablja Jona, vendarle nekaj ve.

Pozna namreč konec priljubljene serije Igra prestolov (Game of thrones), katere zadnja sezona bo na male ekrane prispela prihodnje leto. Namignil je, da bo konec gledalce razdelil in zagotovo ne bodo vsi zadovoljni.

»Mislim, da je serijo, ki se je trajala osem, devet let, neverjetno težko zaključiti. Mislim, da vsi ne bodo srečni. Saj veste, vseh ne moreš zadovoljiti. Moje najljubše televizijske serije so bile Sopranovi, Kriva pota (Breaking bad) in Žica (The wire) in vse so se končale na način … Nikoli te ne zadovoljijo,« je dejal za MTV.

Verjetno pa lahko oboževalci pričakujejo veliko smrtnih žrtev, kot že videno v vseh prejšnjih sezonah.

HBO slovi po večletnih pripravah TV-serij, ki jih potem skrbno lansira in navadno zanje pobere tudi nagrade. FOTO: Promocijsko Gradivo 
HBO slovi po večletnih pripravah TV-serij, ki jih potem skrbno lansira in navadno zanje pobere tudi nagrade. FOTO: Promocijsko Gradivo 


Emilia Clarke, ki upodablja mamo zmajev Daenerys Targaryen, je dejala, da jo je zadnji prizor v vlogi nekoliko zmedel. »Vedeti, da bo to trajen priokus v ustih, kaj je Daenerys …,« je nekoliko dvoumno pokomentirala za Vanity Fair.

Komentarji: