TV namigi: Delovna akcija, Joy, Amaterji ...

Z drugo sezono se na Pop TV vrača oddaja, v kateri obnavljajo domove, na Planet TV pa vas čaka premiera drame Joy z Jennifer Lawrence. 
Fotografija: Ana Praznik Foto Pop Tv
Odpri galerijo
Ana Praznik Foto Pop Tv

Sobota, 30. marca


Delovna akcija: Pop TV ob 21.05


Slovenija, 2019. Voditeljica: Ana Praznik. Razvedrilna oddaja.
Oddaja, v kateri družinam, ki si same tega ne morejo privoščiti, pomagajo pri prenovi doma, se vrača z drugo sezono. S pomočjo mojstrov bodo tudi tokrat njihovi domovi dobili nove podobe, družine pa bodo predstavile svoje zgodbe. 
Pri tem jih bo pomagala Ana Praznik, ki pravi: »Nekateri so se v nezavidljivi situaciji znašli zaradi napačnih odločitev, drugi zaradi izgube službe, tretji so ostali sami zaradi izdaje partnerja in zdaj sami skrbijo za družino. Zgodbe so različne, skupno pa jim je, da nihče ni vrgel puške v koruzo.« 
V prvi oddaji bodo gledalci spoznali družino, ki je lepo živela, dokler Igor in Andreja nista izgubila službe. 


Joy: Planet TV ob 22.35

Vikendova ocena: 3 (od 5)ZDA, 2015. Režija: David O. Russell. Igrajo: Jennifer Lawrence, Robert De Niro, Bradley Cooper. Drama. 124 min.
Zgodba temelji na resničnem življenju Joy Mangano, izumiteljice samoožemajoče metle za brisanje tal in ustanoviteljice družinske poslovne dinastije. Njen vzpon iz delavske družine in nesrečnega zakona se začne s pomočjo kreativnosti, saj začne izumljati preproste stvari, ki jih ljudje potrebujejo pri vsakdanjih opravilih ...


Amaterji: TV SLO 1 ob 23.20

Vikendova ocena: 4 (od 5)

Kraftidioten. Koprodukcija, 2014. Režija: Hans Petter Moland. Igrajo: Stellan Skarsgård, Tobias Santelmann, Birgitte Hjort Sørensen. Komedija/kriminalka. 116 min.
Nils pluži sneg po divjih norveških gorah in nedavno so ga razglasili za norveškega državljana leta. Ko mafijci umorijo njegovega sina, se sklene Nils maščevati, da bi bilo pravici zadoščeno. Toda njegova dejanja sprožijo vojno med krajevno tolpo in srbsko mafijo.

Komentarji: