TV namigi: Kmetija, Ta teden z Juretom Godlerjem, Priznanja FIFE ...

Na Pop TV se vrača Kmetija, v areni se bodo tokrat spopadli veterani resničnostnih šovov, na Planet TV se vrača Jure Godler, na TVS pa bodo v ospredju najboljši nogometaši. 
Fotografija: Kmetija - Natalija Bratkovič Foto Pop Tv
Odpri galerijo
Kmetija - Natalija Bratkovič Foto Pop Tv

Ponedeljek, 24. septembra

 

Kmetija: Pop TV ob 21.10 (Premiera)


Slovenija, 2018. Vodi: Natalija Bratkovič. Resničnostni šov.
Kmetija se z voditeljico Natalijo Bratkovič vrača v Prekmurje, na isto kmetijo, kjer so tekmovali že lani. Razlika pa je ta, da se tokrat tekmovalci ne bodo vračali v preteklost, ko ni bilo elektrike in tekoče vode, ampak jih bo pričakala sodobna kmetija. Poleg udobja v hiši bodo imeli na voljo traktor in priključke, od kosilnice, obračalnika, cisterne za zalivanje ... Tekmovalci bodo naloge opravljali pod budnim očesom nove mentorice Nade Zorec.
V prvi oddaji se bodo nekaterim tekmovalcem, ki jih z ekranov še ne poznamo, pridružili še tekmovalci, ki so v preteklosti že tekmovali v najrazličnejših resničnostnih šovih, med njimi bo tudi zmagovalec šova. A niti eni niti drugi ne vedo, da se je dan pred njimi po posestvu že nekdo sprehodil ... 
Če je bilo treba lani končno nagrado služiti iz tedna v teden, tokrat zmagovalca na koncu čaka vseh petdeset tisoč evrov. 


Ta teden z Juretom Godlerjem: Planet TV ob 22.30 (Premiera)


Foto
Foto


Slovenija, 2018, 8. sezona. 1. del. Voditelj: Jure Godler. Satirična oddaja.
Po poletnem oddihu se s svežimi idejami in humornim razpoloženjem vrača Jure Godler. Oddaja bo poskrbela za dobro zloščena ogledala, ki jih bo nastavila politikom in drugim vidnejšim akterjem dogodkov, ki odmevajo v Sloveniji. Satiričen pristop pod drobnogled postavlja tudi aktualne dogodke v državi ter odzive nanje.


Priznanja FIFE za leto 2018: TV SLO 2 ob 20.30


The Best FIFA Football Awards 2018. VB, 2018. Prenos iz Londona.
Med finalisti za najboljšega igralca so Cristiano Ronaldo, Mohamed Salah in Luka Modrić. Najboljšega trenerja bodo izbirali med Didierjem Deschampsom, Zinedinom Zidanom in Zlatkom Dalićem, med vratarji pa so na izbiro Hugo Lloris, Kasper Schmeichel in Thibaut Courtois.


Judo: TV SLO 2 ob 14.00


Svetovno prvenstvo. Prenos iz Bakuja.
Spremljali bomo boje v ženski kategoriji do 70 kg in moški do 90 kg. Svetovna prvenstva vedno ponudijo presenečenja. Videli bomo, kdo bo tokrat, na vrhuncu sezone, pokazal največ znanja in imel tudi nekaj športne sreče ter osvojil odličje.

Komentarji: